Τσίπρας στην Τήλο: Το... ξύλινο πασχαλινό αυγό και η «τιμητική άδεια» στον φαντάρο

Τσίπρας στην Τήλο: Το... ξύλινο πασχαλινό αυγό και η «τιμητική άδεια» στον φαντάρο

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του στρατοπέδου Διοίκησης Άμυνας του νησιού, συνομίλησε με φαντάρους και στρατιωτικούς, αντάλλαξε ευχές, ενώ τσούγκρισε κόκκινα αυγά, όπως προστάζει η παράδοση

alexisss
Στην ακριτική Τήλο βρέθηκε για τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μεταξύ άλλων επισκέφθηκε και στο στρατόπεδο της Διοίκησης Άμυνας του νησιού.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του στρατοπέδου, συνομίλησε με φαντάρους και στρατιωτικούς, αντάλλαξε ευχές, ενώ τσούγκρισε κόκκινα αυγά.

«Κάνετε ασκήσεις συχνά;», ρώτησε ο κ.Τσίπρας. «Ασκήσεις κάνουμε συχνά, είμαστε σε μία περιοχή που απαιτεί συνεχή εκπαίδευση», απάντησε ένας εκ των στρατιωτικών.

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά το τσούγκρισμα, αστειεύτηκε με τους στρατιωτικούς, όταν το αυγό του αποδείχθηκε «ανίκητο», λέγοντας: «Τι θα γίνει; Το ξύλινο αυγό μου δώσατε;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον φαντάρο που κέρδισε τον πρωθυπουργό, ζήτησε από τους ανωτέρους του μία παραπάνω ημέρα άδεια. Τότε ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Αυτός πρέπει να πάρει μια μέρα παραπάνω. Τιμητική, τιμητική».

Τσίπρας στην Τήλο: Το...  ξύλινο πασχαλινό αυγό και η «τιμητική άδεια» στον φαντάρο





Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης