Πολάκης: Με ζηλεύουν, με έχουν στοχοποιήσει και δέχομαι απειλητικές κλήσεις με απόκρυψη

Πολάκης: Με ζηλεύουν, με έχουν στοχοποιήσει και δέχομαι απειλητικές κλήσεις με απόκρυψη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρώντας να αντικρούσει τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για πράξεις και παραλήψεις που οδήγησαν σε εκτίναξη της φαρμακευτικής δαπάνης και εύνοια της Novartis και άλλων φαρμακοβιομηχανικών υποστήριξε πως στοχοποιείται επειδή τον… ζηλεύουν

Πολάκης: Με ζηλεύουν, με έχουν στοχοποιήσει και δέχομαι απειλητικές κλήσεις με απόκρυψη
Κλήσεις στο τηλέφωνό του με απόκρυψη κατήγγειλε ο κ. Παύλος Πολάκης ότι δέχεται ο ίδιος και συγγενικά του πρόσωπα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν φοβάται.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρώντας να αντικρούσει τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για πράξεις και παραλήψεις που οδήγησαν σε εκτίναξη της φαρμακευτικής δαπάνης και εύνοια της Novartis και άλλων φαρμακοβιομηχανικών υποστήριξε πως στοχοποιείται επειδή τον… ζηλεύουν. 

«Θα κλείσω με μια μαντινάδα που την αφιερώνω και στην αντιπολίτευση και στους συντρόφους μου στην κυβέρνηση: Δεν θέλω δανεικά φτερά πετώ με τα δικά μου γι αυτό πολλοί ζηλεύουνε εμέ το πέταγμά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο σημείο υποστήριξε «όσο και αν με ψάξετε. Οσα τηλέφωνα και να με πάρετε με απόκρυψη, εμένα και τα συγγενικά μου πρόσωπα. Λαγούμι να σκάψατε από εδώ ως απέναντι στη γη, εμένα μέσα δεν θα με βρείτε».

Κλείσιμο
Παράλληλα, για τον ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ που τοποθέτησε πρόσφατα στην διοίκηση του νοσοκομείου Σαντορίνης είπε «τα σάπια ΜΜΕ μας επικρίνουν γιατί τοποθετήσαμε έναν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, κάτοχο πτυχίου πολιτικού μηχανικού διοικητή, που έβαλε πλάτη από την πρώτη στιγμή για την ανέγερση και λειτουργία του νοσοκομείου Σαντορίνης».

«Δεν αξίζει το κόπο να σταθώ στο επί της ουσίας της κατηγορίας για σύσταση προανακριτικής που έφερε η ΝΔ. Απάντησαν διεξοδικά οι προηγούμενοι. Η εικόνα σήμερα δείχνει τι κεφαλοκλείδωμα υπέστη ο Μητσοτάκης από τον Σαμαρά που τν ανάγκασε να καταθέσει μια πρόταση ως κίνηση πανικού. Βλέπω 6-7 βουλευτές της ΝΔ  γι αυτό το κατά τα άλλα μεγάλο σκάνδαλο» είπε αρχικά ο κ. Πολάκης για να περάσει στην αντεπίθεση: «Μας κατηγορείτε γιατί μας δώσατε νοσοκομεία με 740 εκατ. ευρώ χρέη και φτάσαμε το 2017 να έχουμε πλεόνασμα 370 εκατ. ευρώ.

Μας παραδώσατε πρωτοβάθμια με απολυμένους και εμείς στήσαμε 30 ΤΟΜΥ και φέραμε 3.500 νέους εργαζόμενους. Μας κατηγορείτε γιατί διαγράψαμε τα χρέη των ανασφάλιστων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης