Στην τελική ευθεία οι μονομάχοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Στην τελική ευθεία οι μονομάχοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Οι τρεις υποψήφιοι Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Φώφη Γεννηματά αποκαλύπτουν τα σχέδια που έχουν για την παράταξη

Στην τελική ευθεία οι μονομάχοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Αντίστροφα μετρούν στο ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή της ηγεσίας, μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Οι τρεις υποψήφιοι Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Φώφη Γεννηματά αποκαλύπτουν τα σχέδια που έχουν για την παράταξη, αλλά και για τη χώρα, αν και ο προεκλογικός αγώνας κινείται σε χαμηλούς τόνους. 


Η Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στις 11.15 π.μ., στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, θα ψηφίσει στις 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη στην Αρκαδία και ο Ανδρέας Λοβέρδος, θα ψηφίσει στις 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης - Αττικής.
Κλείσιμο


Στην περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος από την πρώτη Κυριακή, τότε το επόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει επαναληπτική διαδικασία ανάμεσα στους δύο πρώτους, εκτός και αν ο δεύτερος εκφράσει την επιθυμία να μην γίνει αυτό, στην περίπτωση που θα έχει μεγάλη διαφορά από τον πρώτο.


Δύσκολες οι προβλέψεις για το ποιος θα είναι ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.  Η συλλογή των υπογραφών και η εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής θόλωσε τα πράγματα, σε ό,τι αφορά στο ποιος έχει τη δυναμική νίκης.

Από την μια πλευρά η Φώφη Γεννηματά συγκέντρωσε των εντυπωσιακό αριθμό των 670 υπογραφών προκειμένου να προκειμένου να πιστοποιηθεί η υποψηφιότητά της, έναντι 317 και 300 των Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Ανδρέα Λοβέρδου αντίστοιχα. Εντούτοις το προβάδισμα αυτό της κυρίας Γεννηματά δεν επιβεβαιώθηκε στην εκλογική διαδικασία για τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις στη σφαίρα επιρροής της είναι μόλις το 20% των μελών. Να σημειωθεί ότι η Κεντρική Επιτροπή θα αποτελείται από 145 μέλη, οι 130 είναι οι εκλεγμένοι και οι 30 οι συμμετέχοντες αριστίδην, δηλαδή βουλευτές και ευρωβουλευτές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης