Στεφάνι στη μνήμη του Σόντερς κατέθεσε ο Βρετανός πρέσβης Τζον Κίτμερ

Στεφάνι στη μνήμη του Σόντερς κατέθεσε ο Βρετανός πρέσβης Τζον Κίτμερ

Ανάρτησε στο Twitter το σχόλιο του Αμερικανού πρεσβευτή, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ανέφερε ότι «αν ο Σάββας Ξηρός φύγει από τη φυλακή, τότε θα πρόκειται για ξεκάθαρα μία μη φιλική πράξη»

Στεφάνι στη μνήμη του Σόντερς κατέθεσε ο Βρετανός πρέσβης Τζον Κίτμερ
Έπειτα από το σκληρό μήνυμα του πρεσβευτή των ΗΠΑ προς την ελληνική κυβέρνηση αλλά και στην παρέμβαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ο Βρετανός πρέσβης στην Αθήνα, δείχνει τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ' και τον κατ' οίκον περιορισμό του Σάββα Ξηρού.

Ο Τζον Κίτμερ κατέθεσε στη Λήμνο στεφάνι στη μνήμη του Βρετανού ταξιάρχου Στίβεν Σόντερς που δολοφονήθηκε από την οργάνωση «17 Νοέμβρη», ενώ ανάρτησε τη Δευτέρα τις σχετικές φωτογραφίες στο Τwitter.

Κλείσιμο
«Στη Λήμνο χτες κατέθεσα στεφάνι στην αιώνια μνήμη του Ταξιάρχου Stephen Saunders που δολοφονήθηκε από τη 17Ν το 2000», ήταν το σχόλιο του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.



Μία ώρα αργότερα ο κ. Κίτμερ προχώρησε στην αναδημοσίευση του σχολίου του Αμερικανού πρεσβευτή, Ντέιβιντ Πιρς, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ανέφερε ότι «αν ο Σάββας Ξηρός -ή κάποιος άλλος με το αίμα Αμερικανών διπλωματών και των μελών της αποστολής των ΗΠΑ στα χέρια του- φύγει από τη φυλακή, τότε θα πρόκειται για ξεκάθαρα μία μη φιλική πράξη».  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης