Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ο Μπάιντεν μου είπε ότι δεν είναι ρόδινα τα πράγματα

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ο Μπάιντεν μου είπε ότι δεν είναι ρόδινα τα πράγματα

Ο Χρυσόστομος Β' ανέφερε στον Αμερικανό αντιπρόεδρο ότι η λύση δεν πρέπει να είναι ετεροβαρής και δεν πρέπει κανένας να αδικηθεί

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ο Μπάιντεν μου είπε ότι δεν είναι ρόδινα τα πράγματα
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η συνάντηση του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν με τους θρησκευτικούς ηγέτες της Κύπρου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο Μουφτής των Τουρκοκυπρίων, ο αρχιεπίσκοπος Αρμενίων, ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών και ο Βικάριος της Καθολικής εκκλησίας.

Ο Τζο Μπάιντεν, όπως δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, διατύπωσε τις απόψεις των ΗΠΑ για την επίλυση του Κυπριακού. Ο Αρχιεπίσκοπος  ανέφερε πως οι απόψεις αυτές πιστεύει πως είναι και το θέλημα του Θεού.

Κλείσιμο
Μετά τη κοινή συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Μπάιντεν στον οποίο διατύπωσε τις απόψεις της Εκκλησίας για το Κυπριακό.

Ο κ. Μπάιντεν είπε ότι ξέρει τους Τούρκους και έχει φιλικές σχέσεις με τον Ερντογάν, καθώς και ότι δεν πιστεύει ότι τα πράγματα είναι ρόδινα και ο δρόμος δεν είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα.

Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου ανέφερε στον Αμερικανό αντιπρόεδρο ότι η λύση δεν πρέπει να είναι ετεροβαρής και δεν πρέπει κανένας να αδικηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης