Καρατζαφέρης για Βελόπουλο: Δεν τον πήρα από τη Δεξιά, ήταν ΠΑΣΟΚ

Καρατζαφέρης για Βελόπουλο: Δεν τον πήρα από τη Δεξιά, ήταν ΠΑΣΟΚ

Τι είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για τον πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα και το κόμμα Κασιδιάρη

karatsaferiss
Την εκτίμησή του για τις Εθνικές εκλογές διατύπωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκτίμησε ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται τόσο για τις υποκλοπές, όσο για την καθημερινότητα και την οικονομία και ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα.

Σε ερώτηση για την εκτίμησή του σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Γιώργος Καρατζφέρης εκτίμησε ότι η ΝΔ θα κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά από 6 μονάδες. Στις δεύτερες εκλογές η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκτίμησε επίσης ότι μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει γκρίνια και θα τεθεί θέμα ηγεσία για τον Αλέξη Τσίπρα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq65xiy6a5zl)

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να χάσει ψήφους η ΝΔ από το κόμμα του Βελόπουλου είπε: «Ο κ. Βελόπουλος δεν είναι από Δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996 για να τον φέρω στον Εβερτ και μου λέει "αυτός είναι φανατικός ΠΑΣΟΚτζής". Δεν είναι κακό αυτό».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq6620q9ppi1)
Κλείσιμο

O Γιώργος Καρατζαφέρης απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ και Ελληνικής Λύσης εξηγώντας πως: «Είναι πολύ σοβαρός ο κ. Μητσοτάκης για να προβεί σε τέτοια πράγματα. Μην μπλέκουμε πράγματα επειδή οι δικοί μου προέρχονται από την ίδια φύτρα. Είναι άλλο σε σχέση με Αδωνι, Βορίδη και Πλεύρη».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε ως τον «πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα που διανύουμε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα όπως είπε «o Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του. Θέλουν να τον "κοντύνουν" για να μπορούν να τον ελέγξουν. Θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι πρωθυπουργός το καλοκαίρι».
O Γιώργος Καρατζαφέρης συμπλήρωσε: «Δείτε τον Ερντογάν. Για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τόσο πολύ το όνομα ενός Έλληνα πρωθυπουργού. Σημαίνει πως ο Ερντογάν τα έχει βρει δύσκολα μαζί του».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq66qv3240cx)

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, «η κυρία Τσαπανίδου είναι ώριμη δημοσιογραφικά, αλλά ανώριμη πολιτικά».

Παράλληλα σχολιάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως: «Το χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ. Δεν βλέπω να είναι πιο δύσκολος ο Ανδρουλάκης απ' ότι ο Βενιζέλος στον Σαμαρά». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, έκανε λόγο για «παλιανθρωπιά» του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις στο πρόσωπο του Νικου Ανδρουλάκη.



Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σχολίασε και το θέμα με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Όπως είπε «είναι απορριπτέος από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπορεί όμως και από τη Δημοκρατία. Πρέπει να τον αφήσουν να κατέβει» και... δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας πως «προτιμώ ένα ροτβάιλερ στον κήπο, παρά μια οχιά μέσα στο σπίτι». «Αν μαζευτούν αυτά τα κόμματα και κάνουν 10% τότε θα κάνει κυβέρνηση με 35%. Αν δεν κατέβει ο Κασιδιάρης θα πάρει λίγους η Νέα Δημοκρατία», είπε για τα μικρά δεξιά κόμματα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq663r0t7k0p)

Ολόκληρη η συνέντευξη 

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολιάζει στον ΣΚΑΪ τα σημαντικότερα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση F-4 Phantom: «Είδα μια έκρηξη, φωτιά μέσα στη θάλασσα» είπε ο πιλότος του άλλου αεροσκάφους

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Αμίλητος ο Μάνος Δασκαλάκης

Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που του παρέλυσε το μισό πρόσωπο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης