Σκανδαλίδης: Μείζον πολιτικό θέμα η παρακολούθηση των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη

Σκανδαλίδης: Μείζον πολιτικό θέμα η παρακολούθηση των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη

Παρέμβαση στη Βουλή για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

skandalidis

Στην μηνητύρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με την καταγγελία του για την παρουσία του κακόβουλου λογισμικού της Predator στο κινητό του τηλέφωνο αναφέρθηκε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης.

«Πριν από λίγες ώρες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου μέσω του λογισμικού Predator», τόνισε αρχικά ο κ. Σκανδαλίδης.

«Η απόπειρα διαπιστώθηκε μετά από επίσημους ελέγχους υπηρεσιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το οποίο συνέταξε σχετική έκθεση.
Θέλω να θυμίσω ότι όπως αναφέρεται σε επίσημη ανάρτηση της Google η εφαρμογή Predator πουλήθηκε σε διαφορετικούς κυβερνητικούς φορείς σε συγκεκριμένες χώρες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα», συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

«Όπως καταλαβαίνετε, εγείρεται μείζον πολιτικό θέμα που αφορά την παρακολούθηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ αυτονόητο, όλα τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου να πάρουν θέση στο τεράστιο αυτό ζήτημα που έχει άμεση σχέση με τη διαφάνεια και τη δημοκρατία στον τόπο μας», επεσήμανε ακόμη.

«Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί επειγόντως και να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός ποιος και γιατί βρίσκεται πίσω από την απαράδεκτη αυτή απόπειρα», κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.




Ειδήσεις σήμερα:

Τιμολόγια ρεύματος: Οι διαφορές ανά εταιρεία - Παρέμβαση του υπουργείου Ενέργειας για τα πάγια

Μύκονος: Το πάρτι στον Άγιο Στέφανο, το κάλεσμα των Χούρι και οι βουτιές του Νιάρχου στη Ρήνεια

Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε με κορωνοϊό στο Προεδρικό - ΣΥΡΙΖΑ: Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης