Γιατί εξαφανίστηκε το ζεύγος Φράγκου

Γιατί εξαφανίστηκε το ζεύγος Φράγκου

Το ζεύγος Γιάννη και Ζελιάνα Φράγκου στο πάρτι της Chopard στις Κάννες

 

 

 

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι ο εφοπλιστής Γιάν­νης Φράγκος και η καλλονή -με ανα­λογίες μοντέλου- σύζυγός χου Ζελιάνα Χωρέμη-Φράγκου δεν επεδίωξαν να έχουν ποτέ στραμμένα πάνω τους χα φώτα xns δημοσιότητας. Τα είχα

Γιατί εξαφανίστηκε το ζεύγος Φράγκου

Το ζεύγος Γιάννη και Ζελιάνα Φράγκου στο πάρτι της Chopard στις Κάννες

 

 

 

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι ο εφοπλιστής Γιάν­νης Φράγκος και η καλλονή -με ανα­λογίες μοντέλου- σύζυγός χου Ζελιάνα Χωρέμη-Φράγκου δεν επεδίωξαν να έχουν ποτέ στραμμένα πάνω τους χα φώτα xns δημοσιότητας. Τα είχαν ού­τως ή άλλως «κληρονομήσει» μαζί με τη δικαστική διαμάχη των 49 εκατ. δο­λαρίων του Γιάννη Φράγκου με την οικογένεια της πρώην συζύ­γου του Κλέλιας Χατζηϊωάννου, επί 14 συναπτά έτη.

Το χαμηλό προφίλ που προσπαθούσε να διατηρήσει ο φιλό­δοξος εφοπλιστής και το σχεδόν πάντα χαμηλό βλέμμα της Ζελιάνας Χωρέμη στα φλας των φωτογράφων μαρτυρούσαν πολλά για όσους γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα.

Μπορεί ο δεύτερος γάμος του εφοπλιστή με την πρώην γραμ­ματέα του να έγινε για ευνόητους λόγους χωρίς κοσμικότητες, βα­σιλικές τιάρες και φλας (όπως είχε συμβεί μερικά χρόνια πριν, το 1990, με την κόρη του «βασιλιά των τάνκερ» Λουκά Χατζηϊωάν­νου), αλλά μακριά από τη δημοσιότητα κρατήθηκαν και τα δύο πιο σημαντικά και χαρούμενα γεγονότα στη ζωή του νέου και ευ­τυχισμένου ζευγαριού, που δεν ήταν άλλα από τις βαπτίσεις των παιδιών τους. Μάλιστα, επ ευκαιρία της βάπτισης του γιου τους οργάνωσαν όχι ένα αλλά δύο πάρτι-υπερπαραγωγή στους κήπους της βίλας τους επί της οδού Νυμφών στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς. Στο παραμυθένιο σκηνικό που στήθηκε με γαλάζιες οπτασίες, χι­λιάδες λαμπιόνια και χορευτικά shows διασκέδασε σύσσωμο (σχε­δόν) το ναυτιλιακό lobby. Οι τουαλέτες των καλεσμένων από τους οίκους Oscar de la Renta, Valentino και Y.S.L. ευγενώς ανταγωνί­ζονταν η μία την άλλη, όμως η καλλονή μητέρα του νεοφώτιστου ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά.

Εμφανίσεις που μπορούσαν να τη συναγωνιστούν ήταν των κουμπάρων Αθανασίας Στέγγου και Μαριάννας Σταφυλοπάτη, αλλά και της Νάντιας Θεοχαράκη, της Μαργαρίτας Σαραντο-πούλου και της Αρετής Δαλακούρα.

Η άνοδος της ναυτιλίας τα προηγούμενα χρόνια και οι επιτυ­χίες του Γιάννη αλλά κυρίως της αδερφής του Αγγελικής Φρά­γκου, προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της «Navios Maritime Partners and Holdings» (η οποία δεν έχει δημιουργή­σει δική της οικογένεια, λατρεύει τα ανίψια της και δεν εμφανίζε­ται πουθενά) χαρίζουν ακόμα περισσότερο πλούτο και λάμψη στο ζεύγος.

Δεν λείπουν από κανένα σημαντικό κοινωνικό event, παρά τις προσπάθειες «κοσμικής εξόντωσης» που φέρεται να επιχειρεί διακριτικά σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί ο Πόλυς Χατζη­ϊωάννου, αδελφός της πρώην συζύγου του Κλέλιας.

Από τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της ΕΛΕΠΑΠ έως τις δημο­πρασίες των οίκων Sothebys και Christies, τα ντεφιλέ της Σήλιας Κριθαριώτη, τη «Ράτκα» και το «Aubrevoir», ο Γιάννης και η Ζε­λιάνα Φράγκου δίνουν το «παρών» μαζί συνήθως με τους αγα­πημένους τους φίλους Γιάννη και Πηνελόπη Μαύρη, τα ζεύγη Δη­μήτρη Δαλακούρα, Δημήτρη Φιλίππου και Εντι Σαραντόπουλου. Με τη νέα 30μετρη θαλαμηγό τους, στα weekends απολαμ­βάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και το yachting στα νησιά του Αργο-σαρωνικού, ενώ τα καλοκαίρια αρμενίζουν με προορισμό συνή­θως τη Χίο και την Πάτμο και σπανιότερα τη Μύκονο. Αλλοι τους αγαπημένοι προορισμοί είναι το νεφελώδες Λονδίνο, η Κουρσε-βέλ και το Γκστάαντ για σκι, το Μόντε Κάρλο την περίοδο του Grand Prix, οι Μαλβίδες για relax και περισυλλογή, ενώ δικαστι­κές αποφάσεις εκατομμυρίων δολαρίων με νόμιμους τόκους και τόκους υπερημερίας εκκρεμούν.

Η εξαφάνιση

Η αγωνία του Γιάννη Φράγκου τελειώνει με την τελεσίδικη από­φαση του Αρείου Πάγου, η οποία δικαιώνει την οικογένεια του αείμνηστου Λουκά Χατζηϊωάννου και του επιβάλλει να επιστρέ­ψει το ποσό των 49 εκατ. δολαρίων, συν τους τόκους 14 ετών, που υπολογίζεται γύρω στα 120 εκατ. δολάρια. Η δυσάρεστη κατάλη­ξη και τα όσα ακούγονται για δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων του Γιάννη Φράγκου στο εξωτερικό δεν ήταν και ό,τι καλύτερο.Η αντίστροφη μέτρηση στην κοινωνική ζωή του glam ζευγα­ριού Γιάννη και Ζελιάνας Φράγκου έχει αρχίσει και στα πηγαδάκια της high society και των τονάζ συζητείται έντονα η απουσία τους από τα μεγάλα κοινωνικά και φιλανθρωπικά events.

Σε συνδυασμό με την κρίση στη ναυτιλία, το ζεύγος δεν έχει διάθεση για κοσμικότητες, φωτογραφίες και show off. Οι βραδι­νές του εξορμήσεις περιορίζονται στα τραπεζάκια της «Ράτκας» παρέα σχεδόν πάντα με το ζεύγος Μαυρή, σε ταξίδια στο Μανχάταν για το μέλλον του πολυτελούς διαμερίσματός τους στο ξενοδο­χείο «Plaza» και στο νεφελώδες Λονδίνο όπου πέρασαν το Πάσχα.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η πρόσφατη εμφάνισή τους σε δείπνο του οίκου Chopard στο «Vip» της Κρουαζέτ, όπου τρα­γούδησε live η Κάιλι Μινόγκ. Μες στην καλή χαρά, το ζεύγος από­λαυσε τη βραδιά, αλλά και τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο κα­τά τη διάρκεια του Grand Prix, μακριά από σκοτούρες και δικα­στικές αποφάσεις, οι οποίες εκκρεμούν απειλώντας την ευτυχία τους στον βαθμό που αυτό είναι δυνατό.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ