Πιο jet set, δεν γίνεται!

Πιο jet set, δεν γίνεται!

Ο πρίγκιπας, η μέλλουσα πριγκίπισσα και η Ευγενία Νιάρχου

Μετέφεραν με ταξί τραυματία ποδοσφαιριστή!
Πιο jet set, δεν γίνεται!
Οι παπαράτσι δεν ήξεραν πού να εστιάσουν τον φακό τους. Η Ευγενία Νιάρχου, η Τατιάνα Ντομίνγκο και ο αρραβωνιαστικός της Αντρέ Κασιράγκι, ο μετρ της γιαπωνέζικης κουζίνας Nobu Matsuhisa αυτοπροσώπως και πάμπλουτοι γόνοι από κάθε μέρος του κόσμου έκαναν την κοσμική κίνηση της Μυκόνου να μοιάζει με editorial μόδας!

Mια μέλλουσα πριγκίπισσα έκανε τη Μύκονο άνω κάτω. Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι των Μονεγάσκων ότι ο πρίγκιπας Αντρέ Κασιράγκι, πρώτος στη λίστα της διαδοχής, παντρεύεται μέσα στο 2013 την αγαπημένη του Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο ύστερα από 7 χρόνια σχέσης, η πάμπλουτη γόνος κολομβιανής καταγωγής -ο πατέρας της είναι ο δεύτερος πιο πλούσιος επιχειρηματίας στην Κολομβία- βρέθηκε για business στο Νησί των Ανέμων. «Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη χώρα σας», αποκάλυψε αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ people» η μέλλουσα πριγκίπισσα, που το στυλ της έχει υμνηθεί από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου. «Μου αρέσει η ambiance, ο κόσμος και το φαγητό της Μυκόνου. Εδώ έχω περάσει μερικά από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής μου».



Παρά τις φήμες που την ήθελαν να καταφτάνει στο νησί με ιδιωτική πτήση, η Τατιάνα πέταξε από τον Λίβανο για τη Μύκονο με προγραμματισμένη πτήση αεροπορικής εταιρείας. Για λόγους ασφαλείας, όμως, ήταν επτασφράγιστο μυστικό ποια ήταν τα υπόλοιπα 10 άτομα της παρέας της. Μόνο όταν έστησε για μία εβδομάδα τη μοδάτη πραμάτεια της (χειροποίητα αντικείμενα φτιαγμένα σε κάθε μέρος του κόσμου με τους κανόνες του fair trade) στο μαγαζάκι του πεντάστερου ξενοδοχείου «Belvedere» αποκαλύφθηκαν οι συνταξιδιώτες της.  «Καταξιωμένοι δημοσιογράφοι γνωστών περιοδικών με διεθνείς διασυνδέσεις όπως το “Tatler” αναρωτιόντουσαν για το αν η Τατιάνα θα έφτανε στη Μύκονο έχοντας μαζί της τον μέλλοντα σύζυγό της», μας αποκάλυψε Βρετανός φωτογράφος. «Δεν είναι μόνο ότι η Τατιάνα ανήκει στο διεθνές jet set. H είδηση ότι σύντομα θα γίνει μια γαλαζοαίματη έχει εκτοξεύσει στα ουράνια τη δημοτικότητά της», συμπληρώνει ο ίδιος. Εντυπα όπως η αμερικανική «Vogue», το «Point de Vue» και οι «Sunday Times» δημοσιεύουν φωτογραφίες της από κοσμικές εκδηλώσεις στις οποίες συνοδεύει τον Αντρέ Κασιράγκι -γιο της Καρολίνας του Μονακό-, αλλά και από τα καλέσματα που οργανώνει με τις κολλητές φίλες της Ευγενία Νιάρχου, Σαρλότ Κασιράγκι, Γκάια Ρεπόσι, Τερέζα και Μαργαρίτα Μισόνι.  Tην περασμένη Παρασκευή η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο και η επίσης κολλητή της φίλη Ντάνα Αλιχάνι, με την οποία έχουν δημιουργήσει τη δική τους εταιρεία μόδας με την επωνυμία Μuzungu sisters, τοποθέτησαν στην boutique του ξενοδοχείου «Belvedere» τα έθνικ αξεσουάρ τους: ήταν από μαροκινά καφτάνια και μπολερό από το Περού έως μοντέρνα και αριστοκρατικά καλάθια από τη Σικελία.



Ρωτήσαμε την 29χρονη Τατιάνα πώς προέκυψε η ονομασία «Muzungu» και εκείνη δεν αρνήθηκε να μας πει την ιστορία που κρύβεται από πίσω. «Η λέξη “muzungu” στα σουαχίλι σημαίνει “περιπλανώμενος ταξιδιώτης”», είπε η Τατιάνα. «Επειδή τα ταξίδια είναι τόσο για μένα όσο και για την Ντάνα κάτι σαν το οξυγόνο της ζωής, θελήσαμε να συνδυάσουμε την αγάπη μας για τη μόδα και την υψηλή αισθητική μ’ αυτά. Τριγυρνάμε τον κόσμο μαζεύοντας οτιδήποτε είναι όμορφο και μπορεί να γίνει trend και τo προβάλλουμε στον κόσμο, συνδυάζοντας το business and pleasure». Στην ίδια λογική φαίνεται να είναι και η Νουρ Φαρίς, το τρίτο μέλος της παρέας. Κόρη αριστοκρατικής οικογένειας από τον Λίβανο, σχεδιάζει έθνικ κοσμήματα με μεγάλη επιτυχία για τα μέλη του διεθνούς jet set που ψάχνουν πάντα για κάτι μοντέρνο και εναλλακτικό. «Δεν διάλεξα τυχαία τη Μύκονο», παραδέχτηκε η ίδια και συνέχισε: «Πρόκειται για μέρος που παραμένει ψηλά στην εκτίμηση της παγκόσμιας αφρόκρεμας. Δημιουργίες μου έχουν φορέσει πολλές διάσημες κυρίες: από τη Σαρλότ Κασιράγκι και την Ευγενία Νιάρχου έως τη Μαίρη Κέιτ Ολσεν και τη Ντάρια Ζούκοβα».



Ο αεικίνητος πρίγκιπας και ο γρίφος με την Ευγενία

Στο επίσημο οpening των Muzungu sisters στη Μύκονο στο ξενοδοχείο «Belvedere» δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Ο παρκαδόρος δεν προλάβαινε να τακτοποιεί τα αυτοκίνητων επιχειρηματιών και Ελλήνων celebrities. Ο Κώστας Καίσαρης έφτασε με διαφορά λίγων λεπτών από το εφοπλιστικό ζεύγος Μαυρή και τη Βάνα Δελούδη. Η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά συνοδευόταν από φίλη της, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα πέρασαν την πόρτα τα ζεύγη Λιακουνάκου και Ρίζου. Το «παρών» έδωσαν και η πριγκίπισσα της Σερβίας Αικατερίνη μαζί με τον σύζυγό της Αλέξανδρο, καθώς και μέλη της οικογένειας Κόκκαλη. Η είσοδος στους φωτογράφους δεν επιτράπηκε και εκείνοι που παραβρέθηκαν εντόπισαν τον Αντρέ Κασιράγκι να περιφέρεται στους χώρους του ξενοδοχείου μιλώντας με φίλους, χωρίς να μπορεί να κάτσει ούτε στιγμή. Μάταια οι καλεσμένοι έψαχναν όλο το βράδυ τις υπόλοιπες χρυσές γόνους της παρέας. Η φρεσκοπαντρεμένη Μαργαρίτα Μισόνι δήλωσε απούσα, εστειλε όμως στις φίλες της τις εσπαντρίγιες που έχει σχεδιάσει η ίδια και για χάρη των οποίων  λίγο έλειψε να γίνει κοσμική σύρραξη. Η Ευγενία Νιάρχου έκανε celebrities και παπαράτσι να μετέχουν σε ένα παιχνίδι όπως αυτό του κρυμμένου θησαυρού. Κάποιοι είπαν ότι την είδαν, άλλοι ότι ήρθε στο νησί την επόμενη μέρα. Πάντως το Σάββατο το βράδυ έκανε βόλτα στα Ματογιάννια.



Σούσι από τα χέρια του Nobu

Η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο και ο αρραβωνιαστικός της Αντρέ Κασιράγκι, όμως, δεν ήταν οι μόνοι που έκαναν τους rich and famous του κόσμου να δώσουν ραντεβού στις Κυκλάδες.  Στην Ελλάδα της μεσογειακής κουζίνας η Μύκονος σήκωσε τη δική της γαστρονομική παντιέρα. Το έναυσμα έδωσε ο σταρ της ιαπωνικής κουζίνας Nobu Matsuhisa, o οποίος βρέθηκε στο νησί για να προσφέρει ένα μοναδικό ρεσιτάλ γεύσης και ιαπωνικής κουζίνας. Για περίπου μία εβδομάδα ο Ιάπωνας, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί ως ο καλύτερος σεφ της συγκεκριμένης κουζίνας στον κόσμο, μαγείρευε στο εστιατόριο «Matsuhisa» που στεγάζεται στο ξενοδοχείο «Belvedere», αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να δημιουργήσουν λίστα αναμονής. Η Θέμις Κανελλοπούλου, η Ολίνκα και ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, η Λάουρα Μακροπούλου και ο Γιάννης Δράγνης, η Χριστίνα και η Αντζελα Πλακόπητα και οι κολλητές φίλες Ελλη Στάη και Ελένη Κόκκαλη συνδύασαν το shopping στις Μuzungu sisters με το νοστιμότατο sashimi και το περίφημο black cod του μετρ της ιαπωνικής κουζίνας. Ενα βράδυ οι θαμώνες του σικάτου εστιατορίου είδαν μια γνωστή φυσιογνωμία να αφήνει στο τραπέζι τα chopsticks προκειμένου να χαιρετήσει τον σεφ φωνάζοντάς του ενθουσιασμένος: «Delicious!» Εμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για τον συμπρωταγωνιστή του Τομ Κρουζ στο «Mission impossible» Nτούγκρεϊ Σκοτ.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK