Πάουλα Μπαντόσα: Η Ισπανίδα σταμάτησε να ανεβάζει «καυτές» φωτογραφίες της από την ημέρα που γνώρισε τον Τσιτσιπά

Πάουλα Μπαντόσα: Η Ισπανίδα σταμάτησε να ανεβάζει «καυτές» φωτογραφίες της από την ημέρα που γνώρισε τον Τσιτσιπά

Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά αγαπάει το σώμα της, είναι παιδί της μόδας, αλλά έχει κάνει στροφή στη... σεμνότητα από τότε που τον γνώρισε

badosa
Η Πάουλα Μπαντόσα είναι η καλύτερη Ισπανίδα τενίστρια της εποχής μας και μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. 

Η Ισπανίδα έφτασε στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει κερδίσει κοντά στα 6 εκατ. δολάρια από το τένις και είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον κόσμο στο χώρο της αντισφαίρισης. 

badosa_222
bdosa_1


Η Πάουλα Μπαντόσα, που γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στο Μανχάταν, όπου είχαν μετακομίσει οι Ισπανοί γονείς της για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Η Πάουλα από μικρή αγάπησε τη μόδα και χαρακτηρίζει τον ευαυτό ως "παιδί της μόδας". 

badosss


Παράλληλα λατρεύει τον χορό και δίνει ρέστα όταν χορεύει λάτιν! Είναι ένα κορίτσι που έχει ζήσει τη ζωή της, έχει «γευτεί» τον μεγάλο έρωτα, όταν είχε σχέση με τον Κουβανό Χουάν Μπετανκούρ, αλλά πλέον είναι το κορίτσι του Τσιτσιπά. 

bados_11
bados_1
bados_111
badosa_1


Πριν από λίγους μήνες στο περιθώριο του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα αποφάσισαν να ανακοινώσουν σε όλους την σχέση τους. Οι δύο τους είχαν βγει από μακροχρόνιες σχέσεις και όπως δείχνουν είναι ευτυχισμένοι όταν ο ένας είναι στην αγκαλιά του άλλου. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έχει προπονητή τον πατέρα του, Απόστολο, και μητέρα την Τζούλια, η οποία τον ακολουθεί σχεδόν σε όλο τον κόσμο, γνώρισε την Πάουλα στους γονείς τους και στα παιχνίδια που ακολούθησαν μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, την είδαμε στο box πότε δίπλα στον Απόστολο και πότε δίπλα στην Τζούλια. 

Πριν γνωρίσει και προχωρήσει σε σχέση με τον Στέφανο η Πάουλα έδειχνε συχνά πυνκά μέσω των social media το κορμί της στον κόσμο και είναι αρκετές οι τόπλες φωτογραφίες της. 



Στη μετά Τσιτσιπά εποχή αυτά σταμάτησαν, εάν παρατηρήσει κανείς στα social media της. Ο Στέφανος έχει ανοιχτό μυαλό και δεν θα μπορούσε να της απαγορεύσει να βάλει "πικάντικες" φωτογραφίες αλλά η στροφή της στη ... σεμνότητα ίσως είναι δείγμα ότι το ζευγάρι στοχεύει στο να κάνει μαζί το επόμενο βήμα! 

Πλέον εμφανίζεται πιο συντηρητικά ντυμένη μαζί με την οικογένεια Τσιτσιπά. 


Ειδήσεις σήμερα:

Black Friday: Ποιες προσφορές αναζητούν οι καταναλωτές - Κερδίζουν «έδαφος» οι online παραγγελίες

Αλκμήνη Ψιλοπούλου: Το Πολυτεχνείο ήταν ένα κύτταρο ελευθερίας όπου λειτούργησε η ενότητα στην πράξη

«Πόρτα» από νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε Κασσελάκη – Κατέθεσαν στεφάνι χωρίς εκείνον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης