Στεφάνσκι: Ο διαιτητής του Μαρσέιγ - ΑΕΚ είναι ζευγάρι με την πιο σέξι ρέφερι στον κόσμο και λατρεύουν την Ελλάδα

Στεφάνσκι: Ο διαιτητής του Μαρσέιγ - ΑΕΚ είναι ζευγάρι με την πιο σέξι ρέφερι στον κόσμο και λατρεύουν την Ελλάδα

Ο Ντανιέλ Στεφάνσκι παντρεύτηκε το 2020 την εκλεκτή της καρδιάς του, Καρολίνα Μπογιάρ, στη Σαντορίνη

bojar_1_3
Ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ώρες οι διαιτητές των αγώνων της Πέμπτης (26.10) για το Europa League και ο Ντανιέλ Στεφάνσκι ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ στη Μασσαλία. 

Ο Πολωνός διαιτητής έχει σφυρίξει την περασμένη σεζόν το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ όπου οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 και τώρα θα συναντήσει την Ένωση στο κομβικό παιχνίδι στη Γαλλία. 

bojar_7
bojar_77
bojar_55
bojar_6
bojar_5
bojar_2


Ο Ντανιέλ Στεφάνσκι που είναι από τους καλύτερους διαιτητές στη χώρα του λατρεύει την Ελλάδα και μάλιστα το 2020 παντρεύτηκε και στη Σαντορίνη.


The Most Hottest Polish referee Karolina Bojar - Sexy :o


Ο 46χρονος διαιτητής είναι παντρεμένος με την 26χρονη επίσης διαιτητή, την Καρολίνα Μπογιάρ, η οποία το 2017 είχε ψηφιστεί από την "Sun" ως η πιο σέξι ρφερι στον κόσμο. 

bojar_66
bojar_17
bojar_20
bojar_1_4
bojar_14
bojar_9
stefg
bojar_11
bojar_15
bojar_13
bohar_3
bojar_12
bojar_4
bojar_112


Η Μπογιάρ που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια να σφυρίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες γυναικών στην Πολωνία, στο παρελθόν έχει δουλέψει ως δημοσιογράφος, ενώ έχει τελειώσει και τη νομική σχολή στην Κρακοβία. 

Λατρεύει να φωτογραφίζεται με μπικίνι, έχει 165 χιλ ακόλουθους στο Instagram και της αρέσουν τα ταξίδια. Έχει επισκεφτεί δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο όμως  λατρεύει την Ελλάδα. 

Τον Οκτώβριο του 2020 μαζί με τον Στεφάνσκι αποφάσισαν να παντρευτούν στη Σαντορίνη. «Σε μια χώρα που λατρεύω και δίπλα στο ηφαίστειο»έγραφε η ίδια. 

Έρχονται στην Ελλάδα για την Αθήνα ενώ έχουν ταξιδέψει και σε άλλα νησιά της Ελλάδας. Η κοπέλα είναι λάτρης της ελληνικής μυθολογίας και είχε γράψει σχετικά μετά από επίσκεψη της στον Παρθενώνα: «Από κορίτσι αγάπησα την ελληνική μυθολογία. Πάντα με εντυπωσίαζε η Αθηνά. Επιτέλους επισκέφθηκα την αγαπημένη, όπου υπάρχει ο μαγευτικός Παρθενώνας». 

Στην Αθήνα γιόρτασαν την 2η επέτειο γάμου τους.

Της αρέσει να σφυρίζει και αγώνες ανδρών και εξηγεί: «Οι γυναίκες έχουν μια φυσική γοητεία που μας επιτρέπει να διατηρούμε την ηρεμία κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, ακόμη και σε μια τεταμένη κατάσταση.Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που μπορούν να δημιουργήσουν επιθετική συμπεριφορά αλλά προσπαθώ να επικοινωνώ με τους παίκτες στο γήπεδο και να μην τους κοιτάω με υπεροψία». 




Ειδήσεις σήμερα:

Αίνιγμα οι θάνατοι δύο παιδιών οικογένειας στην Κάτω Αχαΐα– Πέθαναν σε διάστημα ενός χρόνου

Σάλος με 85χρονη όμηρο που έδωσε το χέρι στους απαγωγείς της Χαμάς όταν την απελευθέρωναν


«Αλέξη πάρε θέση» - Ποιοι καλούν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να φρενάρει τη διάσπαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης