Σοφία Τομάλα: «Κολλημένη» με τον Ζβέρεφ η φανατική θαυμάστρια της Μέρκελ - Φωτογραφίες

Σοφία Τομάλα: «Κολλημένη» με τον Ζβέρεφ η φανατική θαυμάστρια της Μέρκελ - Φωτογραφίες

Η Σοφία Τομάλα είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον καλύτερο εν ενεργεία τενίστα της Γερμανίας

tomala_bas
Δύο χρόνια σχέσης και συνεχίζουν μαζί.

Τόσο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ όσο και η Σοφία Τομάλα δεν φημίζονται για τις μακροχρόνιες σχέσεις τους με τον Γερμανό τενίστα να έχει κατηγορηθεί και για κακοποιητική συμπεριφορά από δύο πρώην του και να είναι στα δικαστήρια.

tomala_zverev



Εκείνη έχει ήδη ένα διαζύγιο στις πλάτες της και σχέσεις με τον πατέρα του παιδιού της Ντιλέτα Λεότα, Λόρις Κάριους, αλλά και με τον Λούκας Ποντόλσκι.

tomala_
tomala_1
tomala_2
tomala_9
tomala_10
tomala_12
tomala_14


Γερμανοί ποδοσφαιριστές και οι δύο. Το 2021 η Σοφία Τομάλα, που είναι διάσημη στη χώρα της για τα σόου που παρουσιάζει αλλά και για τις γυμνές φωτογραφήσεις της, έκανε στροφή στο τένις.

Έκανε σχέση με τον 8 χρόνια μικρότερό της (1989-1997) Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος έχει κερδίσει χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, έχει φτάσει στο Νο3 κόσμου και έχει παίξει και σε τελικό Grand Slam.



Αν και ταξιδεύουν συνέχεια και οι δύο βρίσκουν χρόνο για την σχέση τους και σκέφτονται να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω.

Αυτές τις ημέρες η Σοφία τον ακολούθησε στην Κίνα όπου ο Αλεξάντερ κέρδισε άλλον έναν τίτλο και εκείνη έσπευσε να τον επιβραβεύσει με ένα φιλί μετά τον τελικό.

Πριν από ενάμιση χρόνο η Τομάλα είχε συγκινήσει τους πάντες με το δημόσιο μήνυμά της όταν ο Αλεξάντερ τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα με τον Ναδάλ στο Roland Garros και έφυγε με αμαξίδιο από το κορτ.

tomala_15
tomala_16
tomala_zverev_1
tomala_zverev_34
tomala0
tomala01
tomala13


«Η καρδιά μου έγινε χίλια κομμάτια όταν είδα το ατύχημα. Ο αθλητισμός μπορεί να είναι τόσο απίστευτα σκληρός. Τώρα εστιάζουμε στο να γίνεις καλά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» του είχε γράψει.

Η Σοφία Τομάλα που λατρεύει τα τατουάζ είναι μεγάλη φαν του Ζβέρεφ ο οποίος έχει μπει ακόμη και στην κουζίνα για να της φτιάξει την σπεσιαλιτέ του.

Εξάλλου ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Η διάσημη παρουσιάστρια έχει έρθει και στην Πάρο για να παρουσιάσει ριάλιτι με θέμα τις σχέσεις και λατρεύει την Ελλάδα.

tomala17
tomala18
tomala19
tomala20
tomala21


Παράλληλα στο παρελθόν δήλωνε μεγάλη φαν της Άνγκελα Μέρκελ.

«Μου αρέσει γιατί είναι πλήρως απαλλαγμένη από σκάνδαλα…» είχε γράψει για την πρώην Καγκελάριο. Η Τομάλα έχει δεχτεί κριτική για τα γυμνά της και τα τατουάζ και είχε απαντήσει: «Κάποιοι μπορεί να σχολιάζουν τα ρούχα μου. Μπορεί κανείς να πει διάφορα για την προσωπική μου ζωή. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είμαι ανεξάρτητη».

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» Καρύδη: Να γίνουν έλεγχοι και στα άλλα έργα Καλατράβα - Να μείνει κλειστό για τουλάχιστον έναν χρόνο το ΟΑΚΑ

Άγιος Παντελεήμονας: «Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε» είπε η 45χρονη στους αστυνομικούς

Εύβοια: Η κυρία Παναγιώτα της σπαρακτικής φωτογραφίας από τις φωτιές του 2021 είδε το χωριό της να βυθίζεται στη λάσπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης