Γουάντα Νάρα: «Ανέβασε» την Γαλατά στην κορυφή της Τουρκίας - Δείτε φωτογραφίες

Γουάντα Νάρα: «Ανέβασε» την Γαλατά στην κορυφή της Τουρκίας - Δείτε φωτογραφίες

Η Γουάντα Νάρα «εμπνέει» τους οπαδούς της Γαλατά και δηλώνει πως είναι πάντα με την ομάδα που κερδίζει

nara_5

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Τουρκίας πέρασε για λίγες ώρες (την Κυριακή επέστρεψε εκεί η Φενέρ) το βράδυ του Σαββάτου η Γαλατάσαραϊ.

Η ομάδα της Πόλης κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Ανκαραγκουτσού και ανέβηκε στην πρώτη θέση. 


Βασικός και αναντικατάστος με την ομάδα των νικητών ήταν ο Μάουρο Ικάρντι. Στο προηγούμενο παιχνίδι σκόραρε αλλά και έχασε πέναλτι αλλά σε αυτό δεν βρήκε δίχτυα.

Στα επίσημα του Rams Global Stadium ήταν φυσικά η Γουάντα Νάρα. Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι αποθεώθηκε από τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο (κόπηκαν 41.513 εισιτήρια) και πανηγύρισε με την ψυχή της τα γκολ της ομάδας.

nara_2
nara_3
nara_4
nara_6
nara_7
nara_8


Μετά τον αγώνα "ανέβασε" στα social media φωτογραφίες της από το γήπεδο και προκάλεσε εκατοντάδες σχόλια αφού έφαγε την μπανάνα της εν ώρα αγώνα.

«Από την ομάδα που κερδίζει» έγραψε στη λεζάντα και ο κόσμος την αποθέωσε. Πολλά ήταν τα σχόλια για το γούρι που φέρνει στην ομάδα και της έγραφαν ότι ανέβασε την ομάδα στην κορυφή έστω και για λίγες ώρες. 

nara_9
nara_10
nara_11
nara_12
nara_13
nara_14
nara_15
nara


Πολλά και τα πικάντικα σχόλια για την μπανάνα.

Η Γουάντα Νάρα μένει πλέον μόνιμα με τα πέντε παιδιά της στην Πόλη και της αρέσει η ζωή στην Τουρκία. Έχει ξετρελαθεί με τα φαγητά και λατρεύει τα σιροπιαστά γλυκά.

Η επιχειρηματίας και μοντέλο από την Αργεντινή αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με την υγεία της αλλά έχει αποφασίσει να κοιτάζει με αισιοδοξία το αύριο και να ζει τη ζωή της.

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» Καρύδη: Να γίνουν έλεγχοι και στα άλλα έργα Καλατράβα - Να μείνει κλειστό για τουλάχιστον έναν χρόνο το ΟΑΚΑ

Άγιος Παντελεήμονας: «Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε» είπε η 45χρονη στους αστυνομικούς

Εύβοια: Η κυρία Παναγιώτα της σπαρακτικής φωτογραφίας από τις φωτιές του 2021 είδε το χωριό της να βυθίζεται στη λάσπη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης