Αλίσα Λεμάν: Σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου της πρόσφερε 100.000 ευρώ για μια βραδιά σεξ

Αλίσα Λεμάν: Σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου της πρόσφερε 100.000 ευρώ για μια βραδιά σεξ

Η Αλίσα Λεμάν έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο» και είχε σχέσεις τόσο με άνδρες όσο και με γυναίκες

alisa_leman_2
Σε μια «πικάντικη» αποκάλυψη προχώρησε η Αλίσα Λεμάν, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο». 

Η Λεμάν που παίζει στην Άστον Βίλα μίλησε σε podcast της ράπερ Σιρίν Ντέιβιντ, η οποία είναι και πολύ καλή της φίλη, και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί από σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου να περάσει μια νύχτα μαζί του. 



Μάλιστα μέσω του σωματοφύλακά του της πρόσφερε 100.000 ευρώ για να κάνουν σεξ! Η Αλίσα Λεμάν, που έχει σχέσεις και με άνδρες και με γυναίκες, δήλωσε ότι δεν απάντησε καν στο μήνυμα αλλά το έχει κρατήσει.



«Ήμουν στο Μαϊάμι, το αγαπημένο μου μέρος. Συνάντησα μερικούς φίλους σε ένα κλαμπ. Το μήνυμα ήταν από κάποιον πολύ γνωστό. Έχουμε συναντηθεί στο παρελθόν, αλλά όχι προσωπικά. Ήμασταν στην ίδια εκδήλωση» είπε η Λεμάν και αποκάλυψε τοι έγραφε το μήνυμα: «Θα πληρώσω στην Alisha 100.000 για μια νύχτα».

Η Γερμανίδα ράπερ επέμεινε: «Πρέπει να μάθω το όνομα! Είναι ποδοσφαιριστής» και η ποδοσφαιρίστρια απάντησε: «Δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Αλλά είναι πολύ, πολύ γνωστός διεθνώς».

alisa_13
alisa_11
alisa_10
leman_8
leman_7
leman_6
leman_4
leman_3
leman_2
leman_1


Η Αλίσα Λεμάν έχει 15,5 εκατ. followers στο Instagram και κερδίζει 300.000 δολάρια για κάθε ανάρτησή της. Η 24χρονη ποδοσφαιρίστρια με ύψος 1,65μ, με ωραία πόδια και καμπύλες, ξέρει να μαγεύει και εκτός αγωνιστικών χώρων. Εντός αυτών παίζει στην επίθεση της Άστον Βίλα ενώ παλαιότερα έχει περάσει από την Έβερτον και την Γουέστ Χαμ.

Πρόσφατα είχε δεχτεί δώρο μια ρακέτα από τον Στέφανο Τσιτσιπά με τον αδελφό του Πέτρο να της προτείνει να παίξουν μαζί στο διπλό. 







Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema στην Ασκελόν, έληξε το τελεσίγραφο της Χαμάς στους κατοίκους

Άρπαξε ξαφνικά το παιδί και το χτυπούσε με μανία, λέει ο πατέρας του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο στον Φλοίσβο

O 25χρονος Μίκαελ από τα Πιστιανά Αρτας έκανε τη Στοκχόλμη... Γκόθαμ Σίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης