Με ψυχανάλυση ξεπέρασαν οι Βραζιλιάνοι τον τραυματισμό-σοκ του Νεϊμάρ

Με ψυχανάλυση ξεπέρασαν οι Βραζιλιάνοι τον τραυματισμό-σοκ του Νεϊμάρ

Μιλήσαμε με την ψυχολόγο για όλα, αποκάλυψε ο Τιάγκο Σίλβα

Με ψυχανάλυση ξεπέρασαν οι Βραζιλιάνοι τον τραυματισμό-σοκ του Νεϊμάρ
Σε 12ο παίχτη για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας τείνει να εξελιχθεί η ψυχολόγος Ρεγκίνα Μπραντάο, επί χρόνια συνεργάτιδα του Φελίπε Σκολάρι.

Μετά, λοιπόν, την ψυχοθεραπεία για την πρόκριση-θρίλερ επί της Χιλής, οι παίχτες της Σελεσάο ζήτησαν τη βοήθεια της Μπραντάο και για τον τραυματισμό-σοκ του Νεϊμάρ.

Κλείσιμο
Την αποκάλυψη έκανε ο Τιάγκο Σίλβα ο οποίος μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του σημερινού ημιτελικού ανέφερε: «Δεν μιλήσαμε μόνο για τον Νεϊμάρ με την Ρεγκίνα, μιλήσαμε για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο ώστε να είμαστε ήρεμοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Νεϊμάρ ήταν ένα από τα θέματα για τα οποία μιλήσαμε όλοι ώστε να ηρεμήσουμε. Αν δεν είμαστε ήρεμοι τότε τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Από την πλευρά του ο Σκολάρι εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι παίχτες της Σελεσάο έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό του Νεϊμάρ και είναι έτοιμοι για τον αγώνα. «Το έχουμε αφήσει πίσω μας. Έδωσα στους παίχτες να καταλάβουν ότι ο Νεϊμάρ έκανε το καθήκον του. Τώρα είναι στο χέρι μας να κάνουμε όλοι το δικό μας καθήκον, εγώ, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης