Γκρεμίστηκε από το θρόνο της η Ισπανία

Γκρεμίστηκε από το θρόνο της η Ισπανία

Η εκπληκτική Χιλή νίκησε 2-0 τους παγκόσμιους πρωταθλητές και τους έστειλε πρόωρα... σπίτι τους - Δεύτερη ήττα για την ομάδα του Ντελ Μπόσκε μετά τη συντριβή από την Ολλανδία

Γκρεμίστηκε από το θρόνο της η Ισπανία
Βασίλισσα ήταν και πάει...

Ο λόγος για την Ισπανία, η οποία μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, αυτή τη φορά από τη Χιλή αποχαιρετά τη διοργάνωση και παραδίδει τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Ίβηρες απογοήτευσαν αφού σε καμία στιγμή δεν θύμισαν την ομάδα που κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Ντελ Μπόσκε έγινε έτσι η τέταρτη ομάδα στην ιστορία των Μουντιάλ  - μετά τη Βραζιλία το 1998, τη Γαλλία το 2002 και δύο φορές την Ιταλία το 1950 και το 2010 - που αποκλείεται από τη φάση των ομίλων όταν στην αμέσως προηγούμενη διοργάνωση είχε κατακτήσει το Μουντιάλ.

Αντίθετα η εκπληκτική Χιλή απέδωσε φοβερό ποδόσφαιρο, πέτυχε δύο γκολ και πανηγυρίζει ήδη την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Μουντιάλ μαζί με την Ολλανδία.
Κλείσιμο

Για την ιστορία τα γκολ των Χιλιανών πέτυχαν ο Βάργκας με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής στο 20΄ και ο Αραγκουίζ στο 43΄σουτάροντας με το εξωτερικό φάλτσο μέσα από την περιοχή μετά την λανθασμένη απόκρουση του Κασίγιας σε φάουλ του Αλέξις Σάντσες.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης