Μουντιάλ 2022: Δάκρυα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, «χρυσές» δουλειές για τον σωσία του

Μουντιάλ 2022: Δάκρυα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, «χρυσές» δουλειές για τον σωσία του

«Οι θαυμαστές μου με ζητάνε για τα πάρτι γενεθλίων των παιδιών τους» λέει ο σωσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο

ezgif_com-gif-maker
Το τελευταίο διάστημα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά, τον Νοέμβριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο άσο μετά την συνέντευξη του παίκτη στον δηκτικό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν με βολές κατά του συλλόγου και του τεχνικού επιτελείου ενώ το Σάββατο ο αποκλεισμός της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά τον αγώνα με το Μαρόκο έφερε πίκρα, δάκρυα και απογοήτευση στον ποδοσφαιριστή, που είχε μείνει στον πάγκο στον αγώνα της ομάδας του με την Ελβετία.

Αντίθετα, η τύχη φαίνεται να χαμογελά στον 28χρονο σωσία του Ρονάλντο ο οποίος ζει στη Βρετανία και παραδέχεται πως χάρη στην εκπληκτική ομοιότητα με τον άσο του ποδοσφαίρου έχει αλλάξει ριζικά η ζωή του προς το καλύτερο.


Ο Μπιγουάρ Αμπντουλάχ, Κούρδος από το Ιράκ, μετά από οικογενειακά και ερωτικά προβλήματα το 2019 πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εγκαταστάθηκε στο Μπέρμιγχαμ και όταν διαπίστωσε πως συχνά τον φώναζαν «Κριστιάνο Ρονάλντο» στο δρόμο λόγω της μεγάλης ομοιότητας με τον 38χρονο ποδοσφαιριστή εκείνος αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί μέσω των social media ενώ δηλώνει πως θα ήθελε να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου.
 

Ο σωσίας του Ρονάλντο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τονίζει: «Οι θαυμαστές μου με ζητάνε για τα πάρτι γενεθλίων των παιδιών τους, πηγαίνω, τους χαιρετάω και τους κάνω χαρούμενους, οι άνθρωποι έρχονται σε μένα και μου ζητούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο. Βγάζω πολλά χρήματα και προσελκύω πολλές γυναίκες. Μου φωνάζουν "Ρονάλντο" όταν με βλέπουν. Οι θαυμαστές νομίζουν πως είμαστε σαν ένα μήλο κομμένο στη μέση επειδή μοιάζουμε τόσο πολύ».
Κλείσιμο
 

Ο 28χρονος Κούρδος έχει περισσότερους από 1,8 εκατ. ακόλουθους στο TikTok και πάνω από 52.000 ακόλουθους στο Instagram. Συχνά τα σχόλια των χρηστών κάτω από τις αναρτήσεις του είναι: «Ω θεέ μου είναι ίδιοι!» και «Μοιάζουν τόσο πολύ!».

Ο ίδιος, αποκάλυψε πως όταν έχει χρόνο παρακολουθεί τους αγώνες της Εθνικής Πορτογαλίας αλλά ακόμα δεν έχει κατορθώσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που είναι μια συνάντηση με τον «αληθινό» Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Το όνειρό μου είναι μια μέρα να γνωρίσω τον πραγματικό Ρονάλντο»
, δήλωσε ο cr7_ bewar_Abdu, όπως είναι το όνομα που έχει στον λογαριασμό του στο Instagram ο φιλόδοξος σωσίας του Πορτογάλου άσου, ο οποίος στις φωτογραφίες που δημοσιεύει ποζάρει με αθλητικά ρούχα, μαύρα γυαλιά και σπορ αυτοκίνητα σε μια προσπάθεια να μιμηθεί τον Πορτογάλο γητευτή της στρογγυλής θεάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK