Μουντιάλ 2018: Δείτε το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων

Μουντιάλ 2018: Δείτε το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων

Η «μάχη» της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα και η κρίσιμη αναμέτρηση της Νιγηρίας με την Ισλανδία, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ένατης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018

dasd
Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η… δράση στην φάση των ομίλων του Μουντιάλ. Μετά την βαριά ήττα 3-0 της Αργεντινής από την Κροατία, τη νίκη της Γαλλίας 1-0 επί του Περού και την ισοπαλία 1-1 της Δανίας με την Αυστραλία, την Παρασκευή (22/6) η δράση μεταφέρεται στον Δ’ και τον Ε’ όμιλο της διοργάνωσης.

Η αυλαία της ημέρας θα ανοίξει με το πρώτο ματς της δεύτερης αγωνιστικής για το 5ο γκρουπ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018. Στις 15:00 η Βραζιλία θα παίξει απέναντι στην Κόστα Ρίκα, με την «σελεσάο» να καίγεται για τη νίκη, προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Η συνέχεια δίνεται στις 18:00 με το δεύτερο ματς του Δ’ ομίλου για την δεύτερη αγωνιστική, όπου η Νιγηρία θα παίξει με την Ισλανδία. Οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη, η οποία θα τους αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση, μετά την ήττα 3-0 της Αργεντινής από την Κροατία.

Η αυλαία θα πέσει στις 21:00 με τον αγώνα της Σερβίας με την Ελβετία για τον Ε’ όμιλο. Οι «πλάβι» θέλουν να κάνουν το 2Χ2 και να «κλείσουν» θέση στους «16» του Μουντιάλ, ενώ οι Κεντρικοευρωπαίοι ευελπιστούν να δώσουν… συνέχεια στην ισοπαλία τους με την Βραζιλία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης