Από την Κύπρο όπου ζει ο Στέφανος Μιχαήλμίλησε για το πώς βιώνουν εκεί την κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από τις σειρές «Μπρούσκο» και «8 Λέξεις» είπε πως και στην Κύπρο η κατάσταση πάνω κάτω είναι η ίδια ενω συνέστησε υπομονή για να γλιτώσουμε από το κακό που μας βρήκε.
«Μένω με τους δικούς μου τώρα και περνάμε πολύ ωραία αναλόγως των καταστάσεων εδώ στο χωριό. Έχουμε την εξοχή, βγαίνουμε και κάνουμε τη γυμναστική μας, έχουμε δεθεί πιο πολύ οικογενειακά γιατί είμαστε όλη μέρα μαζί και προσπαθούμε να κάνουμε υπομονή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Μιχαήλ και συνέχισε:
«Θα ήθελα να πω σε όλους να κάνουν υπομονή, να μείνουν στα σπίτια τους, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γλιτώσουμε από αυτό το κακό που μας βρήκε. Πάνω κάτω τα ίδια μέτρα που υπάρχουν στην Ελλάδα υπάρχουν και στην Κύπρο. Ό,τι έγινε στην Ελλάδα, μετά από 2 – 3 μέρες το είχαμε και εμείς. Τα περιοριστικά μέτρα, όμως, νομίζω πως έχουν μπει για λίγο παραπάνω εδώ. Μέχρι τις 13 Απριλίου και ενδεχομένως να τα συνεχίσουν. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρουν και πιο σκληρά μέτρα γιατί είμαστε ένας λαός που δύσκολα πειθαρχεί».
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.