Τίμοθι Χάτον: Κατηγορείται για βιασμό 14χρονης ο αμερικανός ηθοποιός

Τίμοθι Χάτον: Κατηγορείται για βιασμό 14χρονης ο αμερικανός ηθοποιός

Η 51χρονη σήμερα γυναίκα ισχυρίζεται ότι το 1983, έπεσε θύμα βιασμού από τον 59χρονο σήμερα ηθοποιό

tomothyhaton0
Ο ηθοποιός Τίμοθι Χάτον κατηγορείται για βιασμό 14χρονης το 1983, με τον ίδιο να αρνείται της κατηγορίες, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BuzzFeed.
Η Σέρα Τζόνστον κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού σε αστυνομικό τμήμα του Βανκούβερ, ισχυριζόμενη ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν βρισκόταν στον Καναδά για τα γυρίσματα της ταινίας «Iceman». Σύμφωνα με την 51χρονη σήμερα γυναίκα, ο Χάτον μαζί με ένα φίλο του προσκάλεσαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου εκείνη και δυο φίλες της και τις βίασαν. Η Τζόνστον εξηγεί ότι το κίνημα του #metoo ήταν εκείνο που της έδωσε το θάρρος να μιλήσει για την επίθεση.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε σχετικά: «Για τα τελευταία δυόμιση χρόνια, έχω γίνει ο στόχος πολλαπλών επιθέσεων από τη γυναίκα με το όνομα Σέρα Τζόνστον, η οποία προσπαθεί να αποσπάσει εκατομμύρια δολάρια από μένα. Με απείλησε πως αν δεν ικανοποιήσω τα αιτήματά της θα πήγαινε στον Τύπο με μια ψεύτικη καταγγελία ότι την κακοποίησα σεξουαλικά 37 χρόνια πριν στον Καναδά. Δεν κακοποίησα ποτέ την κυρία Τζόνστον. [...] Δεν θα σταματήσω να δηλώνω πως αυτή η ιστορία είναι μια αποτυχημένη απόπειρα εκβιασμού που βασίζεται πάνω σε κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ».
Μάλιστα έγινε γνωστό ότι αν και αρχικά η Σέρα Τζόνστον είχε συμφωνήσει, μαζί με το δικηγόρο της, σε εξωδικαστικό συμβιβασμό 135.000 δολαρίων τελικά αρνήθηκε καθώς θεωρούσε ότι ο ηθοποιός δεν θα κατηγορούνταν ποτέ για κακοποίηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης