«Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη»: Το φλουρί έπεσε σε όλους!
Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την παράσταση που συνεχίζεται με θριαμβευτική επιτυχία, η τύχη ευνόησε το κομμάτι που αντιστοιχούσε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ»
Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου λίγο πριν την έναρξη της παράστασης, παρουσία όλων των καλλιτεχνικών συντελεστών που ξεπερνούν τα 50 άτομα. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του «ΘΕΑΤΡΟΝ».
Η παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», σε μία ακόμα ιστορική παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, παρουσιάζεται από Τετάρτη έως Κυριακή στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και έχει εξελιχθεί στο απόλυτο sold out του φετινού θεατρικού χειμώνα.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ
Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ «ΘΕΑΤΡΟΝ», ΜΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΠΟΥ "ΕΠΕΣΕ" ΣΤΟ «ΘΕΑΤΡΟΝ»
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους