Η τηλεοπτική σειρά «Εκείνες κι εγώ» έχει αφήσει το αποτύπωμά της ανεξίτηλο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Το σήριαλ αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρακολουθούν ανελλιπώς ακόμα και τις επαναλήψεις.
Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη μίλησε η Νίκη Σερέτη, η περιοβόητη... Δεβόρα, οικιακή βοηθός του Γιάννη Μπέζου.
«Ακούω πάρα πολύ συχνά το όνομα Δεβόρα έξω. Σαφέστατα με ενοχλεί όταν βλέπω "Δείτε πώς έγινε η Δεβόρα"», αναφέρει η ηθοποιός.
Όσο για το αν θα έκανε remake του «Εκείνες κι εγώ», η απάντησή της ήταν κάθετη και αφοπλιστική: «Ούτε με σφαίρες. Ένα θρίλερ ή μία παρωδία μπορεί».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.