Οι δύο γυναίκες έδωσαν την Πέμπτη 12 Μαρτίου το «παρών» στην παρουσίαση του συνόλου του έργου του εκλιπόντος δημοσιογράφου και συγγραφέα, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διόπτρα.
Η κόρη του Φρέντυ Γερμανού, Ναταλία φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Ιωαννίδου.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.