Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος, η Δρόσω και η... εγκυμοσύνη

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος, η Δρόσω και η... εγκυμοσύνη

Τι αποκαλύπτει ο Αναστάσης Ροϊλός για τη συνέχεια της σειράς

Roilos-Droso
Ο Αναστάσης Ροϊλός ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και, όπως ήταν φυσικό, δέχτηκε απανωτές ερωτήσεις για τα όσα θα συμβούν στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», σε σχέση με το χαρακτήρα που υποδύεται, τον Νικηφόρο. Ανάμεσα στα όσα φημολογούνται για τη σειρά είναι πως η Δρόσω, η αδερφή της Ασημίνας, όχι μόνο θα ερωτευτεί τον Νικηφόρο, αλλά θα μείνει έγκυος από αυτόν.

«Η Δρόσω σίγουρα επηρεάζεται από αυτό που βλέπει να συμβαίνει στη ζωή της αδελφής της, από εκεί και πέρα το πώς θα το διαχειριστεί η ίδια και που θα οδηγήσουν κάποια πράγματα που θα κάνει, είναι ένα τελείως άλλο θέμα. Εγώ φυσικά είμαι ερωτευμένος με την Ασημίνα. Ένα εξαιρετικό σενάριο δεν θα μπορούσε να κάνει εύκολα τέτοιες αλλαγές, δηλαδή να έχεις δύο ερωτευμένους ανθρώπους (σ.σ. Ασημίνα – Νικηφόρο) και να γίνει μια τόσο μεγάλη μεταστροφή (σ.σ. σχέση Νικηφόρου – Δρόσως). Από εκεί και πέρα καλό είναι να κρατήσουμε κάποια μυστικά και να δούμε πως θα οδηγηθούν τα πράγματα», ανέφερε ο Αναστάσης Ροϊλός και, όταν η Φαίη μας του είπε πως έχει ακούσει πως κάποια θα μείνει έγκυος, εκείνος απάντησε με μυστήριο: «Ελπίζω να είναι η Ασημίνα». «Όλα είναι βγαλμένα από τη ζωή. Συμβαίνουν πράγματα και συμβαίνουν και παρεξηγήσεις και προκύπτουν και έρωτες που μπορεί να μείνουν ανεκπλήρωτοι».
«Θα μπορούσε ο Νικηφόρος να χωρίσει τελευταία στιγμή και να θέλει να ζήσει τη ζωή του με την αδελφή της αρραβωνιαστικιάς του;» ρωτήθηκε για να απαντήσει: «Αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο για να γίνει. Νομίζω απίθανο».

Ο Αναστάσης Ροϊλός απαντά για τη Δρόσω και την εγκυμοσύνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης