Ο δίσκος τουΚάνιε Γουέστ«Ο Ιησούς είναι Βασιλιάς» ολοκληρώθηκε και μαζί μ’ αυτόν κυκλοφορεί στην αγορά και η νέα ομώνυμη συλλογή ρούχων του ράπερ. Ο 42χρονος ράπερ κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τα χριστιανικά τραγούδια το απόγευμα της Παρασκευής. Αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ότι θα έκανε ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο, καθυστέρησε λόγω διαφόρων προβλημάτων που αντιμετώπισε στην παραγωγή.
Μαζί με τραγούδια κυκλοφόρησε και η συλλογή με τα ρούχα, που περιλαμβάνει, μπλουζάκια, πουκάμισα, φούτερ και καπέλα του μπέιζμπολ, σε μπλε και μαύρο χρώμα και φέρουν επάνω τους τον τίτλο του άλμπουμ και το όνομα του τραγουδιστή.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.