Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος και η Πωλίνα Φιλίππου.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε την κόρη τους (ένα χρόνο πριν είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί), χθες το απόγευμα.
Η νύφη, Πωλίνα Φιλίππου, την οποία είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν μικρούλα ακόμη, έπαιζε στο Καφέ της Χαράς, έλαμπε από ευτυχία στο πλάι του γαμπρού, στο γάμο τους που έγινε σε κτήμα δεξιώσεων στην Αττική.
Ο πρώτος χορός του ζευγαριού συγκίνησε όλους τους καλεσμένους, αφού ήταν το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, «Μένω εδώ».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;