Ο Κώστας Βουτσάς αποχαιρετά τον Φαίδωνα Γεωργίτση: «Έχασα έναν αδελφό»
Είχαν παίξει μαζί σε πολλές ταινίες
Με θλίψη αποχαιρετά ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αγαπημένο ηθοποιό Φαίδωνα Γεωργίτση, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 80 του χρόνια, ύστερα από μακροχρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο Κώστας Βουτσάς, που είχε παίξει σε αρκετές ταινίες με τον Φαίδωνα Γεωργίτση, αποχαιρέτησε συγκινημένος τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή του.
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σκόρπισε ρίγη συγκίνησης. «Απέραντη θλίψη σαν να έχασα έναν αδελφό! Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε Φαίδωνα! Ήσουν σπουδαίος συνάδελφος, σπουδαίος καλλιτέχνης και το καλύτερο παιδί!», έγραψε ο Κώστας Βουτσάς.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.