Νίκος Κοκλώνης: Στο Τόκιο με ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι

Νίκος Κοκλώνης: Στο Τόκιο με ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι

«Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχω πάει σε πιο καθαρή πόλη», λέει ο Νίκος Κοκλώνης για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας

koklonis_new
Εδώ και δύο μέρες ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται στο Τόκιο, προετοιμάζοντας το επόμενο επεισόδιο του Celebrity Travel που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20:00 στο Open. Μαζί του ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά, που όπως δήλωσαν πρόσφατα είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους (έχουν ένα τρίχρονο κοριτσάκι, την Κατερίνα).

Ο Νίκος αυτές τις μέρες έχει μοιραστεί δεκάδες στόρι μέσα από τα social media. «Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχω πάει σε πιο καθαρή πόλη. Δεν έχω ακούσει ούτε μία κόρνα και βάζουν μια ειδική κόλλα στην άσφαλτο για να μην κάνουν θόρυβο τα αυτοκίνητα», λέει σχολιάζοντας πως η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας δεν έχει καμία σχέση με την Αθήνα.

nikos-tokyo


Όπως βλέπουμε στα στόρι του Mr Travel, το Τόκιο (όπου είναι επίσης χειμώνας) είναι μια πολύ hi tech πόλη: βλέπουμε θεαματικά οχήματα στους δρόμους, όπως ένα λεωφορείο-πάντα αρκουδάκι, ενώ το shopping είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο σπορ των Ιαπώνων -ειδικά όταν έχει εκπτώσεις. Δεν θα δούμε, όμως, τον Νίκο και την παρέα του μόνο στα θεαματικά πολυκαταστήματα και τις hi end boutiques, αλλά και στην κεντρική αγορά του Τόκιο, όπου γίνεται παγκόσμιο trade ψαριών.


Νίκος Κοκλώνης: Στο Τόκιο με ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης