Η Στόρμι Ντάνιελς τρόλαρε τον Τραμπ: Δίπλωνε εσώρουχα live την ώρα του διαγγέλματος για το τείχος στο Μεξικό

Η Στόρμι Ντάνιελς τρόλαρε τον Τραμπ: Δίπλωνε εσώρουχα live την ώρα του διαγγέλματος για το τείχος στο Μεξικό

Για 8 λεπτά όσο περίπου δηλαδή διήρκησε και το διάγγελμα του προέδρου των ΗΠΑ

stormy-fn1
Να αξιοποίησει το διάγγελμα Τραμπ για το τείχος στο Μεξικό προκειμένου να επανέλθει στη δημοσιότητα αποφάσισε η Στόρμι Ντάνιελς, η πορνοστάρ που έγινε διάσημη γιατί έχει υποστηρίξει ότι όχι μόνο είχε σχέση στο παρελθόν με τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά και ότι πληρώθηκε για να κρατήσει το στόμα της κλειστό πριν τις εκλογές του 2016.

Την ώρα, δηλαδή, που ο πρόεδρος των ΗΠΑ απευθυνόταν στους Αμερικανούς προκειμένου να τους πείσει ότι είναι αναγκαίο να χτιστεί το τείχος στο Μεξικό κάνοντας λόγο για «ανθρωπιστική κρίση» με το μεταναστευτικό, η Ντάνιελς ανέβαινε στο κρεβάτι της φορώντας σουτιέν και σλιπάκι για να διπλώσει τα εσώρουχά της.

Η πορνοστάρ, μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει νωρίτερα για την παράστασή της τους περίπου 895.000 ακολούθους της στο Instagram με ανάρτησή της στο Twitter.

«Αν ψάχνετε κάτι ελάχιστα πιο αξίο να δείτε στις 9μμ EST θα διπλώνω τα εσώρουχά μου για 8 λεπτά στο Instagram live» έγραψε η Ντάνιελς με τη διάρκεια του live να είναι περίπου όση και αυτή του διαγγέλματος Τραμπ.




Κλείσιμο
Stormy Daniels folding laundry
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης