Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να μην υπάρξει παρουσιαστής στην τελετή απονομής των Όσκαργια το 2019 καθώς σύμφωνα με το περιοδικό Variety η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου το σκέφτεται σοβαρά μετά το φιάσκομε τον Κέβιν Χαρτ.
Αν και η Ακαδημία αναζητά τον αντικαταστάτη του αφροαμερικανού ηθοποιού που αποσύρθηκε όταν του ζητήθηκε να απολογηθεί για ομοφοβικά tweets που είχε κάνει με τον ίδιο να αρνείται, υπάρχουν και φωνές που λένε ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί μια διαφορετική επιλογή το 2019.
Η προφανής επιλογή θα ήταν η Ακαδημία να απευθυνθεί σε κάποιον παρουσιαστή με αντίστοιχη εμπειρία όπως ο Τζίμι Κίμελ ή Έλεν ΝτεΤζενέρις, εντούτοις μέλη της Ακαδημίας προτείνουν να μην υπάρξει κεντρικός παρουσιαστής αλλά αντίθετα να υπάρξουν αρκετές διασημότητες που θα παρελάσουν από τη σκηνή «σε στυλ SNL (σ.σ. η εκπομπή Saturday Night Live του NBC)».
Ωστόσο όσοι διαφωνούν με μια τέτοια επιλογή υπενθυμίζουν ότι το 2011 όταν επελέγη το δίδυμο Τζέιμς Φράνκο-Αν Χάθαγουεϊ, το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό ενώ κακό ήταν και το τηλεοπτικό προϊόν το 2013 με παρουσιάστρια τη Σεθ ΜακΦάρλεν.
Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις της Ακαδημίας θα είναι καθοριστικές μετά το ιστορικό χαμηλό των 26,5 εκατομμυρίων τηλεθεατών που είδαν την τελετή του 2018.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.