Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της νέας εκπομπής του Alpha «Ξαναδέστε τους». Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφουν στην απογευματινή ζώνη του Alpha και συναντούν στο πλατό την Μαίρη Συνατσάκη και το τέταρτο μέλος της παρέας τους, την Τζώρτζια Παναγή.
H απογευματινή παρέα θα σχολιάζει καθημερινά όσα συμβαίνουν γύρω μας,
από τον χώρο της showbiz μέχρι αυτόν της πολιτικής. Από το μικροσκόπιο
της εκπομπής θα περνούν οι εμφανίσεις διάσημων προσώπων ανά τον κόσμο. Και φυσικά θα σχολιάζουν τις πιο αστείες στιγμές της
τηλεόρασης.
Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.