Χρυσές Σφαίρες: Οι κακοντυμένες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί

Χρυσές Σφαίρες: Οι κακοντυμένες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί

Ποιες ξεχώρισαν για το κακό τους γούστο;

Χρυσές Σφαίρες: Οι κακοντυμένες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί
Όπως σε όλα τα μεγάλα event έτσι και στις Χρυσές Σφαίρες υπάρχουν αυτές οι κυρίες που ενώ θέλουν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και να εντυπωσιάσουν τελικά μένουν στο «προσπάθησε αλλά δεν της βγήκε».

Δεν ξέρουμε ποιος ευθύνεται για τις παρακάτω εμφανίσεις, αν είναι προσωπική τους επιλογή ή το λάθος του στιλίστα τους αλλά εικάζουμε πως αν συμβαίνει το δεύτερο θα χάσουν πολλοί της δουλειά τους με τα σχόλια που απέσπασαν οι παρακάτω κυρίες.

Δεν είναι μια και δυο οι κιτς εμφανίσεις. Όχι. Είναι περισσότερες και κάποιες από αυτές είναι πραγματικά  πολύ κακές για να ναι αληθινές.

Κλείσιμο
Jane Fonda: Ένα όνομα μια ιστορία... Παρά την ηλικία της οφείλουμε να πούμε πως βάζει κάτω αρκετές νεότερες της αφού η επιδερμίδα της δεν... υπάρχει. Τι το θελε όμως αυτό το φόρεμα; Λες και δεν είχε την βάλει και βγήκε με την κουρτίνα της ήταν. 



Η Kate Hudson δεν ντύθηκε ωραία. Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό μπορεί να προετοίμαζε αυτή την εμφάνιση αλλά δεν ήταν καλή από όπου κι αν το δει κανείς. Και nude και μπούστο και τσόκερ. Αγαπητή Kate πήγες στις Χρυσές Σφαίρες όχι στην παραλία, ήταν στο σχόλιο της Daily Mirror. 



Για την επόμενη κυρία τα λόγια είναι περιττά. Η Regina King δεν πρέπει σίγουρα να έχει στιλίστα. Δεν γίνεται να πλήρωσε για να βγει με αυτό το φόρεμα που θυμίζει αλουμινόχαρτο. 



Απορίας άξιο είναι όμως πως η Heidi Klum βγήκε με αυτό το παλιομοδίτικο φόρεμα. Όχι τίποτα άλλο αλλά τόσα χρόνια στις πασαρέλες πήγαν στράφι;  Φαίνεται πως ήταν η κακιά στιγμή αλλιώς δεν εξηγείται γιατί μπορεί να επέλεξε παρόμοιο φόρεμα με αυτό που είχε βάλει η Jlo 6 χρόνια πριν. 



Τέλος αυτός ο τεράστιος φιόγκος στο φουστάνι της Patricia Arquette ήταν περιττός. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης