Ψαρικά φαίνεται ότι λαχτάρησε να δοκιμάσει η δημοφιλής ντίβα Lady Gaga η οποία ζήτησε από την προσωπική της σεφ να της μαγειρέψει ό,τι πιο χαρακτηριστικό και ελληνικό. Αρκούσαν μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου για να υπάρξει γενική κινητοποίηση και να σταλεί ειδική αποστολή στην ψαραγορά της Βαρβακείου προκειμένου να αγορασθεί ό,τι πιο φρέσκο και σε θαλασσινό.
Η ίδια όπως φαίνεται δεν θα τηρήσει το πρόγραμμά της που θα περιελάμβανε εξόρμηση στην αγορά για ψώνια, βόλτα στα στενά της Πλάκας και επίσκεψη στην Ακρόπολη καθώς είναι λίγο κουρασμένη και προτιμά την ηρεμία της σουίτας που διαμένει.
Σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας παραγωγής η ίδια ζητά να μάθει συνεχώς τι γίνεται έξω από το χώρο του ξενοδοχείου και είναι χαρούμενη και πολύ συγκινημένη που βλέπει το πάθος με το οποίο την αγκαλιάζει το κοινό της στη χώρα μας.
Φαίνεται ότι σε ανύποπτο χρόνο -ίσως τις απογευματινές ώρες να αποφασίσει να αφήσει για λίγα λεπτά το βασίλειό της και να κατέβει προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα στους θαυμαστές της.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.