Κατά του Gio Καραντώνη στράφηκε ο Σταύρος Φλώρος στο νέο επεισόδιο του Survivor, τονίζοντας πως γίνεται ρεζίλι για να κερδίσει δημοσιότητα. Ο παίκτης από τους Επαρχιώτες σχολίασε τη στάση του μέλους της αντίπαλης ομάδας και διευκρίνισε πως δεν μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά.
Μιλώντας στην κάμερα, ο Σταύρος είπε στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Ιανουαρίου: «Γενικά ο Gio είναι το σόου του αυτό. Εγώ που τον ξέρω και σαν νεολαία, γιατί αυτόν τον κρίνει η νεολαία πιο πολύ… δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά σαν άντρα. Ξέρω ότι αυτό που κάνει για να γίνει γνωστός. Δεν μπορώ να του δώσω το respect».
Συνεχίζοντας, ο Σταύρος Φλώρος υποστήριξε πως ο παίκτης από τη ομάδα των Αθηναίων ρεζιλεύεται για να προβληθεί. «Ουσιαστικά γίνεται ρεζίλι για να γίνει γνωστός. Γενικότερα υπάρχει μια φράση που λέει ''σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει''. Οπότε… ακουμπάμε σε αυτή τη φράση και συνεχίζουμε κανονικά», συμπλήρωσε.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.