Ξεχωριστά είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν, αφού είναι τα πρώτα που γιορτάζουν με τον γιο τους. Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Ιούλιο, δέκα μήνες μετά τον γάμο του στην Κρήτη.
Η αθλητικογράφος θέλησε λοιπόν να ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» στους διαδικτυακούς της ακόλουθους με μια οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram. Σε αυτήν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει στην αγκαλιά της τον γιο της και στο πλευρό της τον σύζυγό της, ενώ και οι τρεις τους φορούν ασορτί πιτζάμες.
Στέλνοντας τις ευχές της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησής της: «Καλά Χριστούγεννα από την οικογένειά μας στη δική σας».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.