Ξεχωριστά είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν, αφού είναι τα πρώτα που γιορτάζουν με τον γιο τους. Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Ιούλιο, δέκα μήνες μετά τον γάμο του στην Κρήτη.
Η αθλητικογράφος θέλησε λοιπόν να ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» στους διαδικτυακούς της ακόλουθους με μια οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram. Σε αυτήν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει στην αγκαλιά της τον γιο της και στο πλευρό της τον σύζυγό της, ενώ και οι τρεις τους φορούν ασορτί πιτζάμες.
Στέλνοντας τις ευχές της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησής της: «Καλά Χριστούγεννα από την οικογένειά μας στη δική σας».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ