Με αφορμή την επιστροφή του «Παρά Πέντε» η Σμαράγδα Καρύδη φόρεσε ξανά την ξανθιά περούκα της «Ντάλιας», της ηρωίδας που υποδύεται, αναφέροντας πως όλα αυτά τα χρόνια την είχε φυλαγμένη στο σπίτι της.
Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία της σειρά, στις 23 Δεκεμβρίου θα προβληθεί το επετειακό επεισόδιο που γυρίστηκε το προηγούμενο διάστημα. Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου σχολιάζοντας τόσο τη συνάντηση με τους συναδέλφους της από το «Παρά Πέντε», όσο και τη χαρακτηριστική περούκα με τα φουντωτά μαλλιά, που έχει συνδεθεί με την «Ντάλια».
Όπως είπε η ηθοποιός: «Με τα παιδιά δεν έχουμε χαθεί στην πραγματικότητα σαν φίλοι, αλλά ξανακάναμε γυρίσματα ως ρόλοι. Λέγαμε “πώς θα το ξανακάνουμε αυτό μετά από 20 χρόνια;” και τελικά με το που ντυθήκαμε, βαφτήκαμε, έβαλα την περούκα, βρήκαμε τα λόγια μας, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ήταν περίεργο. Την είχα και την περούκα της Ντάλιας στο σπίτι. Την είχα 20 χρόνια και τώρα ξαναμπήκε σε κουτί, δεν ξέρω αν θα ξαναβγεί ποτέ και πότε».
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.