Μια φήμη που την είχε πληγώσει και την οδήγησε να κινηθεί νομικά, αποκάλυψε η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός μίλησε για ένα περιστατικό που τη σημάδεψε, όταν δημοσιεύτηκε ψευδώς ότι είχε τσακωθεί με μια πωλήτρια σε εμπορικό κέντρο.
Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;», η Παναγιώτα Βλαντή περιέγραψε: «Ήμουν σε ένα εμπορικό κέντρο, ήταν και ένας παπαράτσι εκεί και με τράβηξε και είπε ότι εγώ τσακώθηκα με την πωλήτρια, επειδή είχα έντονο βλέμμα και μιλούσαμε με τη φίλη μου γιατί λέγαμε κάτι πολύ σοβαρό», εξηγώντας ότι το περιστατικό δεν είχε καμία βάση.
Δείτε το βίντεο
Η ηθοποιός τόνισε πως η συγκεκριμένη φήμη την προσέβαλε βαθιά και την έκανε να αντιδράσει. «Κινήθηκα νομικά γιατί ήταν πολύ κακό αυτό για μένα. Προσεβλήθη απίστευτα. Αν μου χρέωναν μια σχέση που δεν ίσχυε, θα έλεγα "δεν πειράζει, σιγά". Αυτό όμως με πείραξε γιατί είχε να κάνει με έναν άνθρωπο».
Η Παναγιώτα Βλαντή εξήγησε ότι το δημοσίευμα τη στενοχώρησε ιδιαίτερα, γιατί παρουσίαζε μια ψευδή εικόνα του χαρακτήρα της: «Έπινα καφέ. Ήταν πάρα πολύ κακό αυτό, με πείραξε πάρα πολύ. Δεν με νοιάζει ό,τι γράφουν αν μου χρεώνουν σχέσεις, αλλά αυτό ήταν κακό».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.