To μήνυμά της από την Ίμπιζα έστειλε στους επικριτές της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.Η Ιωάννα Τούνηγιόρτασε τα 32α γενέθλιά της, προσφέροντας ως δώρο στους στενούς της φίλους ένα ταξίδι γεμάτο διασκέδαση. Στο πλευρό της βρέθηκε η καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία μοιράστηκαν στιγμές τους στα social media.
Ωστόσο, τα στιγμιότυπα από το ταξίδι προκάλεσαν διάφορα αρνητικά σχόλια, γεγονός που οδήγησε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να αντιδράσει έντονα. Η ίδια ανέβασε βίντεο στο TikTok συνοδευόμενο από ένα σαφές μήνυμα προς τους επικριτές της: «Για τα σχόλια των ανύπαρκτων! Δωράκι από Αλεξανδράκη! Από μία οθόνη θα μας βλέπεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος!».
Η πρώην παίκτρια του Next Top Model δεν δίστασε να προσθέσει με χιουμοριστική διάθεση: «Αρρωσταίνετε ψυχούλες μου; Περαστικά σας», στέλνοντας φιλιά στην κάμερα.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.