Με αφορμή τη συμπλήρωση των 56 της χρόνων, η Δέσποινα Βανδή δηλώνει ευγνώμων και ευτυχισμένη με την πορεία που έχει διαγράψει. Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη από το μπάνιο τους σε πισίνα και άλλα στιγμιότυπα από τον εορτασμό των γενεθλίων της, η τραγουδίστρια έκανε μια προσωπική ανασκόπηση.
Την επομένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media εικόνες από τα γενέθλιά της, σκέψεις για το πέρασμα του χρόνου και τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Μάλιστα τόνισε, ότι εάν γυρνούσε πίσω δεν θα άλλαζε κανένα σημείο της διαδρομής της.
Όπως έγραψε η Δέσποινα Βανδή: «56 + 1 μέρα=Ευλογία ! Ευλογία που έχω το προνόμιο να μεγαλώνω με υγεία γεμάτη αγάπη και αλήθεια και να ορίζω τη ζωή μου κατά πως εγώ θέλω και να μην τα αφήνω όλα "πάνω της"! Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά έτσι δε θα έχω και το δικαίωμα να "της" γκρινιάζω! Απελευθερωμένη από τις ερμηνείες όποιων ζω στο Τώρα μου, χαίρομαι που βλέπω τα παιδιά μου χαρούμενα, κοντά μου, έχω έναν σύντροφο που κρατιόμαστε χέρι- χέρι στο όνειρο και φίλους καρδιάς! Με τα λάθη μου και τα σωστά μου έφτασα στο σήμερα μου που δε θα το άλλαζα με τίποτε! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ατελείωτες ευχές!».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.