Νία Βαρντάλος: Το πραγματικό μου παιδί είναι αυτό που υιοθέτησα
Η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα και την προσωπική της πορεία προς την υιοθεσία του παιδιού της
Η Νία Βαρντάλος προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τη μητρότητα και την προσωπική της πορεία προς την υιοθεσία της κόρης της. Η ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για την παράσταση «Tiny Beautiful Things», στο Θέατρο Παλλάς και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραδέχτηκε πως καθημερινά κλαίει και νιώθει συγκίνηση για την ύπαρξη του παιδιού της, στη ζωή της.
Η Νία Βαρντάλος αναφέρθηκε στην απόφασή της να ακολουθήσει τον δρόμο της υιοθεσίας, τονίζοντας τη βαθιά της ικανοποίηση σχετικά με την επιλογή που έκανε: «Τώρα είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έγινε σε αυτόν τον δρόμο (σ.σ. δεν έκανα παιδί), γιατί το αληθινό μου παιδί είναι αυτό που υιοθέτησα. Είμαι τόσο ευχαριστημένη που δεν έκανα παιδί, γιατί βρήκα το παιδί μου».
Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε σκεφτεί την ιδέα του να γίνει μητέρα, καθώς ήταν πλήρως αφοσιωμένη στην καριέρα της. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κάτι που το σκεφτόμουν, μου άρεσε πάρα πολύ η δουλειά μου και μετά ένιωσα ότι το ήθελα». Έπειτα, περιέγραψε τα συναισθήματα που βιώνει για κόρη της, δηλώνοντας: «Από τότε που έγινα μαμά κλαίω κάθε μέρα, γιατί αγαπάω το παιδί μου τόσο πολύ».
Δείτε το βίντεο
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.