Πλήθος καλλιτεχνών έδωσε το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών, τιμώντας τα θύματα και εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στις οικογένειες τους. Ανάμεσά τους, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο και πολλοί ακόμα.
Η παρουσία ηθοποιών, μουσικών και ανθρώπων του πολιτισμού ήταν έντονη, καθώς πολλοί συμμετείχαν ενεργά στις εκδηλώσεις, ενώ κάποιοι ανέβασαν και στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δείτε φωτογραφίες
Γιώργος Γεροντιδάκης
Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης
Γιάννης Ζουγανέλης
Σπύρος Μπιμπίλας, Μιχάλης Ανθής και Γιάννης Ζουγανέλης
Δείτε μερικές αναρτήσεις που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους καλλιτέχνες
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV