Η Άννα Βαγενά μίλησε για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, χαρακτηρίζοντάς την «άψογη εργοδότη». Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Παραπολιτικά», παρά την ομορφιά της τότε, η ηθοποιός τη στήριξε απόλυτα, χωρίς να δείξει ανταγωνισμό.
«Γνώρισα την Αλίκη, δούλεψα μαζί της ένα καλοκαίρι. Λίγο πριν γνωρίσω τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, εκείνο το καλοκαίρι του 1972. Και μάλιστα της το είχα εκμυστηρευτεί ότι είχαμε γνωριστεί. Ήταν μια παράσταση στη Βασίλισσα Αμαλία, ήταν ο Γαλανός, η Γαληνέα, ο Παπαμιχαήλ. Εγώ έκανα τη Ρόζα Μπότσαρη, ήταν μια Ελληνίδα που θεωρείτο καλλονή της εποχής και είχε γίνει το πρώτο γραμματόσημο. Η Αλίκη, εντάξει εγώ ήμουν όμορφη τότε, με διάλεξε ως πολύ όμορφη», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7m8x1w2plh5)
Στη συνέχεια, ανέφερε πόσο καλή επαγγελματίας ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Θα περίμενε κανείς ότι θα είχε μια αντιζηλία, αλλά ήταν άψογη. Ήταν τόσο καλή επαγγελματίας και απέναντί μου που ήμουν νέα, αγωνίστρια φοβερή», τόνισε.
Παράλληλα, εξήρε τη συνεισφορά της στην ελληνική κινηματογραφική και θεατρική βιομηχανία, υπογραμμίζοντας πως έδωσε δουλειά σε πολλούς επαγγελματίες του χώρου. «Έδωσε δουλειά σε πολύ κόσμο, κίνησε την ελληνική βιομηχανία κινηματογράφου. Δούλεψαν άπειροι άνθρωποι και πολύ άνθρωποι στο θέατρο. Ήταν άψογη εργοδότης», δήλωσε κλείνοντας.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.