Η σύζυγος του πρώην νικητή του «Survivor» εξομολογήθηκε ότι η περίοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους δεν ήταν εύκολη, τονίζοντας ωστόσο ότι είχε δίπλα της ανθρώπους που την αγαπάνε. Πρόσθεσε μάλιστα πως όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιεί ότι γίνεται πιο δυνατή. Το απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d68nukcvz25l)
Πιο αναλυτικά, είπε στο περιοδικό «OK!»: «Η σχέση μας έχει εξελιχθεί σίγουρα και ως προς την οικειότητα και ως προς την μεταξύ μας συνεργασία. Εξάλλου με το που γίναμε ζευγάρι μπήκαμε σε πολύ βαθιά νερά. Μιλάω κυρίως για την υπευθυνότητα που αποκτάς όταν έρχεται στον κόσμο ένα παιδί».
Στη συνέχεια, η Δήμητρα Βαμβακούση αναφέρθηκε στις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η πιο όμορφη περίοδος, αλλά έχω ανθρώπους που με αγαπάνε. Όσο περνάει ο χρόνος μαθαίνω να προχωράω εκεί που νόμιζα ότι δεν αντέχω, γίνομαι πιο δυνατή. Στην αρχή ήθελα να επανέλθει γρήγορα το σώμα μου, ήταν περίεργο για εμένα, γέννησα φυσιολογικά. Θήλασα, ξενύχτησα γιατί ήθελα να προσφέρω το καλύτερο στο μωρό μου με ότι έχει προκαθορίσει η φύση».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.