Τζένη Μπότση: Eξηγεί τον λόγο που θέλει να απέχει από το θέατρο για τα επόμενα χρόνια
Έκανα ακριβώς αυτό που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή, δεν θυσίασα κάτι, είπε για την οικογένειά της
Η Τζένη Μπότση έκανε δηλώσεις και ανέφερε πως θέλει να απέχει από το θέατρο για λίγο καιρό, ενώ μίλησε και για την κόρη της.
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αρχικά, εξήγησε τους λόγους που δεν θα βρεθεί σύντομα στο θεατρικό σανίδι.
«Θα ήθελα να απέχω λίγο ακόμα από το θέατρο. Δε βαριέμαι, μεγαλώνω τη μικρή. Μου μοιάζει στον "αέρα", αλλά όχι στο ύψος. Έχει πάρει από τον μπαμπά της σε αυτό, είναι ψηλή, αλλά ο "αέρας" είναι δικός μου. Και στον χαρακτήρα μοιάζει σε μένα», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d64ep64ibn2p)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την κόρη της: «Είμαι πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει και αυτά τα χρόνια που είναι μικρούλικα περνάνε πάρα πολύ γρήγορα. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να τα ζήσω, να τα ρουφήξω».
Τέλος, σημείωσε πως δεν θεωρεί ότι έχει θυσιάσει την καριέρα της για την οικογένειά της και τόνισε: «Έκανα ακριβώς αυτό που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή, δεν θυσίασα κάτι».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.