Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη γνωστή μάνατζερ, ενώ σημείωσε πως δεν γνωρίζει προσωπικά το μοντέλο, για να πάρει θέση.
«Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν την γνωρίζω. Την Έλενα Χριστοπούλου την γνωρίζω πάρα πολύ καλά, είχαμε συνεργαστεί για χρόνια. Ήταν η booker μου στο πρακτορείο μοντέλων που εργαζόμουν, όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, οπότε τη γνωρίζω πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5ykucgwsv2x)
Στη συνέχεια, ανέφερε πως η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική και τη βοήθησε ιδιαίτερα στην καριέρα της.
«Η δική μας συνεργασία ήταν άψογη, με βοήθησε πάρα πολύ, έκανε τη δουλειά της πάρα πολύ καλά ως booker και έχω τα καλύτερα να θυμάμαι από τη συνεργασία μου με την Έλενα. Σκληρή booker βέβαια, αλλά σε αυτή τη δουλειά έτσι πρέπει να είσαι», τόνισε.
Τέλος, για την κόντρα ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε: «Όταν μια σχέση τέτοιας αγάπης φτάνει σε αυτό το σημείο, είναι πάρα πολύ θλιβερό, δεν είναι απλά μια παρεξήγηση. Εκεί που έφτασαν, μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να αποφανθεί για το τι έχει συμβεί μεταξύ τους».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.