Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day», μετά από συνάντησή τους σε βραδινή τουςς έξοδο, η booker επιλέγει «τον δρόμο της σιωπής» και δηλώνει πως «ό,τι είναι να φανεί, θα φανεί».
«Εγώ τη συνάντησα πάνω και δεν ήθελε να πει πολλά. Προτιμά τον δρόμο της σιωπής και δηλώνει ό,τι είναι να φανεί θα φανεί γιατί υπάρχουν αποδείξεις. Μου είπε ότι είναι πολύ καλά», είπε η παρουσιάστρια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5xn5fys32mx)
Η Έλενα Χριστοπούλου, αποχωρώντας από την εκδήλωση ομορφιάς όπου έδωσε το παρών, δεν θέλησε να σχολιάσει τη «διαμάχη» της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Αρκέστηκε να πει ότι «δεν έχει λόγο να μιλήσει στις κάμερες», ευχαριστώντας ευγενικά τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους.
«Χαμογελαστή είμαι πάντα. Καλή συνέχεια. Δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ. Δεν έχω λόγο να μιλήσω στις κάμερες», ανέφερε.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας