O Nίκος Ψαρράς μίλησε για τη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από μία εβδομάδα.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε πως η μητέρα του πέθανε λόγω προβλημάτων που είχε με την καρδιά της.
«Η ζωή συνεχίζεται, η μητέρα μου αναπαύτηκε, είναι πάντα δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί. Κλείνουν οι κύκλοι και όσο βαρύ κι αν ακούγεται, εμείς πρέπει να αποχαιρετούμε τους γονείς μας και όχι το αντίθετο, γιατί τότε είναι μη διαχειρίσιμο», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5v6ts25bq55)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του πριν από 1,5 χρόνο, ο οποίος όπως είπε, κόστισε πολύ στη μητέρα του.
«Ήταν στην Αθήνα και πέρασα πολύ χρόνο μαζί της. Ήταν μαζί με τον πατέρα μου από παιδιά, σχεδόν 70 χρόνια μαζί. Πολύ αγαπημένοι. Μεγάλωναν κι εμένα και τον αδερφό μου με αγάπη, τραγούδια. Η παιδική μου ηλικία ήταν γεμάτη χαρούμενες στιγμές», δήλωσε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Τρεις μήνες μετά τον χαμό του πατέρα μου κατάλαβα ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για εκείνη, πράγμα που το κατάλαβε κι αυτή. Ξαφνικά η ζωή της ήταν μια απέραντη μοναξιά. Μετά ήθελε να πάει στο χωριό της κι εκεί είναι τώρα. Είναι από ένα υπέροχο χωριό, τον Σοχό. Εκεί πήγα σχολείο, έχω πολλούς φίλους, εκεί έγινε και η κηδεία».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς