«Ποτέ δεν έδειχνε ή δεν ένιωθε καλύτερα και είναι έτοιμη να βγει ξανά ραντεβού», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της. «Δεν ψάχνει για μια σοβαρή σχέση, προς το παρόν, αλλά θέλει να διασκεδάσει», πρόσθεσε.
Jennifer Lopez is 'ready to date again' following her split from Ben Affleck, a source claimed. https://t.co/zCjO12uouj
Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Interview, για το πώς νιώθει «μόνη» χωρίς σύντροφο. «Είμαι ικανή να βρω τη χαρά και την ευτυχία και μόνη μου. Το να βρίσκομαι σε μια σχέση δεν με καθορίζει. Δεν μπορώ να ψάχνω την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους», μοιράστηκε η τραγουδίστρια.
«Ο χωρισμός με τον Μπεν την ταρακούνησε πραγματικά», δήλωσε η πηγή. «Ήταν συντετριμμένη και έδειξε ένα γενναίο πρόσωπο τις εβδομάδες που ακολούθησαν μετά τον χωρισμό. Αλλά μετά κάτι άλλαξε. Αποφάσισε να προχωρήσει. Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι: Με ποιον θα βγει μετά;», κατέληξε.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.