Συγκεκριμένα, η κριτής της εξήγησε ότι δεν εξυπηρετεί τον σκοπό του διαγωνισμού που είναι να εμπνεύσει άλλες γυναίκες στον τρόπο που ντύνονται.
Η παίκτρια εμφανίστηκε με ένα σύνολο που παραπέμπει σε μαθητική ποδιά ή στολή για παρέλαση, με αφορμή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4x9nxim8hxd)
«Γεια σου Μαρία, έτσι θα είσαι όλο το τριήμερο της 28ης;», της είπε αρχικά, με την παίκτρια να της απαντάει πως προσπαθεί να φέρει κομμάτια του χθες στο σήμερα.
Με τη σειρά της, η Έλενα Χριστοπούλου της απάντησε: «Για μένα χάνεται η ουσία με τη σημερινή εμφάνιση. Ασπάζομαι, σέβομαι ότι έφερες αυτή την ποδιά. Μου αρέσει πολύ η σκέψη, αλλά θα ήθελα να το δω σε ένα κόνσεπτ που είναι να πας κάπου, να μιλήσουμε για κάποια κομμάτια εμβληματικά Ελλήνων σχεδιαστών που έχουν επηρεάσει την ιστορία».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σήμερα δεν θα μπορέσω να βοηθήσω τη μητέρα ή την ξαδέρφη μου για να πάρει μία εικόνα από σένα για το τριήμερο».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.