Ο Νίκολας Κέιτζ βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στα Μέγαρα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, με τίτλο «The Carpenter's Son».
Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία που επικεντρώνεται στην παιδική ηλικία του Ιησού. Τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα να λάβουν χώρα σε σπηλιές στα Μέγαρα, όμως ένα απρόσμενο πρόβλημα άλλαξε τα πλάνα της παραγωγής.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3xkofs26uvl)
Συγκεκριμένα, αναγκάστηκε να βρει νέα τοποθεσία για τα γυρίσματα, καθώς ο Νίκολας Κέιτζ δέχτηκε επίθεση σε μία σπηλιά, από σμήνος άγριων μελισσών.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκολας Κέιτζ βρίσκεται στην Ελλλάδα για τα γυρίσματα, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει με την Πενέλοπε Κρουζ και τον Κρίστιαν Μπέιλ στο «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», που γυρίστηκε στην Κεφαλλονιά.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.